Locals per sexe, cites i massatge eròtic a Eivissa

Dimecres, 21 de Octubre de 2020

Si hi ha un lloc a la Mediterrània ideal per deixar anar tots els lligams, deixar-se anar i donar curs a la imaginació ia les fantasies, aquest lloc és Eivissa. Dir Eivissa és a dir festa i, sobretot, llibertat. El màgic ambient que caracteritza a l'Illa Blanca convida a vèncer tots els prejudicis ia enderrocar tots els tabús. Per a això, res millor que les cambres fosques de determinats clubs eivissencs. En ells, qualsevol història és possible i qualsevol combinació pot donar-se. En aquest article anem a donar-te un petit llistat de locals swinger per tenir sexe a Eivissa, així com dels millors centres de massatge eròtic a l'illa per gaudir d'una experiències única plena de sensualitat i erotisme a Eivissa.

Locals swinger per sexe a Eivissa

Liberty Swingers Club

Situat a Port des Torrent, a la badia de Sant Anotnio, el Liberty Swingers Club Eivissa és el regne del que liberal. En els seus 500 metres quadrats, perfectament condicionats, els llibertins que s'estan iniciant i els més experimentats troben un autèntic paradís. A aquest local hi van persones de múltiples nacionalitats per conèixer gent liberal que vulgui gaudir de l'sexe sense complexos en un ambient divertit, discret i relaxat.

Els que acudeixin a aquest local per a cites sexuals a Eivissa trobaran no només un meravellós cambra fosca per deixar-se anar sense lligams ni prejudicis, sinó també un bar, una pista de ball, un racó dedicat a l'fetish, una sala de massatges a la qual poder gaudir d'un embogidor massatge eròtic, un cinema en què es projecten les pelis més afrodisíaques i una gran selecció d'habitacions. Algunes d'aquestes habitacions tenen clau per poder garantir la privacitat dels seus ocupants. D'altres estan completament obertes per a ser ocupades per aquells clients que desitgin ser vistos mentre practiquen sexe.

Per garantir la seguretat de tots els clients i permetre que guardin les seves pertinences mentre es lliuren als plaers dels sentits, l'equip d'aquest club liberal d'Eivissa posa a disposició d'aquells una sèrie de taquilles privades.

Aquest club swinger d'Eivissa, a més, organitza festes bisexuals, fetitxes, dedicades a l'intercanvi de parelles, etc.

Swingers a Eivissa

BDSM Art & Fetish Eivissa

Imagines un local en el qual s'entrecreuin el gòtic i les pràctiques eròtiques pròpies de 'Cinquanta ombres d'en Grey'? Doncs aquest lloc existeix a Eivissa. Al número 17 del carrer Enric Serra i Orvay s'ubica BDSM Art & Fetish Eivissa, un espai dedicat a l'erotisme propi de l'univers BDSM.

En aquest club per sexe BDSM a Eivissa es realitzen actuacions en viu i espectacles molt variats en els quals el fetish adquireix una notable presència. Els clients, a més, tenen la possibilitat de llogar una masmorra i d'adquirir instruments de "tortura" i joguines sexuals a la seva botiga eròtica.

BDSM Art & Fetish Eivissa organitza també de tant en tant festes privades per a gais i travestis. Els homosexuals que resideixen o estan de pas per Eivissa gaudeixen en aquestes festes de la possibilitat de gaudir de les cambres fosques d'aquest club kinky d'Eivissa.

Club BDSM a Eivissa

Centres per a massatge eròtic a Eivissa

Si el que vols a Eivissa no és tant gaudir d'una experiència intensa de sexe i fantasia desbocada en un club swinger amb cambra fosca com gaudir d'una experiència sexual o tàntrica en un centre de massatge, a l'Illa Blanca pots trobar diversos locals per a massatge eròtic i tàntric en què viure una experiència d'aquest tipus. Nosaltres et anem a recomanar aquí alguns dels més exclusius.

Madox Eivissa

Totes les grans massatgistes eròtiques conceben el massatge eròtic 01:00 encreuament de camins entre la tècnica i l'art. Aquesta mateixa és la concepció que d'aquest tipus de massatge té l'equip de massatgistes de Madox Eivissa, un dels clubs de massatge eròtic a Eivissa més exclusius.

Amb unes habitacions i unes terrasses dissenyades per facilitar el gaudi d'una experiència d'aquest tipus, Madox Eivissa garanteix la màxima cura en tots els detalls i la màxima higiene. Qui acudeixi a aquest local per a massatges eròtics eivissenc no ha de preocupar-se més que de gaudir, doncs el seu equip posa a la seva disposició tovalloles, sabatilles i productes hipoalergènics (gels musculars, olis, bàlsams, cremes, etc.) de primera qualitat.

Si vols gaudir d'un estat de relaxació màxim, Confia't a les mans de les massatgistes d'aquest centre i gaudeix de qualsevol dels massatges que figuren en la seva carta. En ella podem trobar autèntiques delícies per als sentits com el massatge Tantra Relax, el Tantra Gold, el Luxury, el Suprem, el Secret o un massatge de xocoteràpia.

Madox Eivissa ofereix també als seus clients la possibilitat de llogar els seus terrats per a reunions de persones que desitgin gaudir en grup dels exclusius serveis d'aquest club eivissenc per a massatges tàntrics.

Art Massage Eivissa

Art Massage Eivissa s'ofereix com un centre de massatges eròtics que consta de massatgistes eròtiques tant femenines com masculins. Formades pel mestre tàntric Gerard Ribó, les massatgistes d'aquest centre de massatge tántrio d'Eivissa es desplacen a l'hotel que se'ls demani per oferir massatges a parelles, massatges cos a cos, massatge lingam, massatge yoni, etc.

Entre els massatges eròtics que ofereix aquest centre podem destacar el massatge Tantra Delight, el Intensitat Summum, l'exclusiu de luxe (donat per les massatgistes completament desnudoa), el massatge a quatre mans i el tàntric per a parelles. Alguns d'aquests massatges inclouen (si el client ho desitja) un massatge prostàtic.

Aquest centre per al plaer a Eivissa ofereix també cursos de massatge tàntric, organitza festes privades en les quals el Tantra es converteix en l'eix al voltant de què gira la festa i espectacles en què algunes de les belles massatgistes que formen part de l'equip de Art Massage Eivissa es converteixen en estrelles dels mateixos. Aquest centre també ofereix la possibilitat de gaudir d'una simple dutxa eròtica o d'un massatge gai.

Massatgista eròtica a Eivissa

Lolita Tantra Massage

En hotels, en domicilis, en viles, fins i tot en vaixells. En tots aquests llocs fan els seus exclusius massatges tàntrics l'equip d'aquesta agència de massatges eròtics a Eivissa. Formades en les més variades tècniques de l'massatge eròtic, les massatgistes d'aquest centre són formals, serioses, compromeses i discretes. Vagin on vagin, creen per la seva clientela un oasi de benestar portant amb elles la música més relaxant i oferint la possibilitat d'ambientar el lloc amb espelmes i encens.

Sabedor que un massatge cal rebre-quan el cos ho demana, l'equip de Lolita Tantra Massage afirma poder desplaçar a una massatgista a el lloc en el qual la hi reclama en termini màxim d'una hora. Un cop allà, la massatgista d'aquesta agència s'encarrega de proporcionar al seu client una agradable harmonia de sensacions.

Entre els massatges tàntrics que conformen la carta de massatges de Lolita Tantra Massage podem destacar el massatge tantra (que finalitza amb massatge lingam i que el dóna una massatgista uniformada), el kamasutra (massatge cos a cos que finalitza amb lingam), el secret ( que es proporciona sobre tatami i reuneix el millor dels dos massatges anteriors), el neotantra nudista (que inclou, si es desitja i es pot, dos relaxacions), el extreme tantra (en què l'erotisme sense sexe es porta a la seva màxima expressió) o el fetish. En tots aquests massatges es pot incloure com a extra un massatge prostàtic.

Lolita Tantra Massage ofereix també als seus clients, entre altres serveis, el lloguer de cotxes de luxe, així com el de vaixells.

Com veus, són diverses les opcions que tens per gaudir d'un massatge eròtic a Eivissa o per acudir a un club swinger per tenir cites sexuals a la Ciutat Blanca. Hi ha algun d'aquests llocs que t'hagi cridat especialment l'atenció? Si la teva resposta és sí, no dubtis a visitar-lo. En qualsevol dels llocs dels que t'hem parlat podràs viure una intensa experiència eròtica o sexual.

Follar després de massatge