Massatges eròtics a Màlaga i Marbella

Dimecres, 14 de Octubre de 2020

Màlaga és, sens dubte, una de les ciutats amb més empenta de l'Espanya actual. En ella tot és vitalitat i vigor. Multicultural des de sempre i cada vegada més cosmopolita, Màlaga ofereix un ampli ventall de possibilitats d'oci i de relax. Entre aquestes possibilitats podem destacar els seus centres de massatge eròtic.

Connectada històricament amb el sensual, la ciutat andalusa ofereix als seus habitants i als que la visiten la possibilitat d'oblidar-se de tot gaudint d'un magnífic massatge sensual en alguns dels exclusius centres que pots trobar tant a la capital com en algunes de les localitats més importants , famoses i turístiques de la província.

D'aquests locals us parlarem en aquest article. En ell us presentarem alguns dels més exclusius centres de massatge eròtic de Màlaga on òbviament són massatges amb final feliç, ja bé sigui Lingam (masturbació amb la mà) o fel·lació (francès ja bé sigui amb o sense preservatiu). Normalment en aquests centres no es ofereixen la possibilitat de sexe amb penetració (ni vaginal ni òbviament anal) tot i que d'aquí a molts massatges, la terminació pot ser amb masturbació amb els pits (coneguda a Espanya com "Cubana").

Centres de massatges eròtics a Màlaga capital

Anem a començar amb uns quants centres de la capital de la província i òbviament la ciutat més poblada, Màlaga ciutat. Allà anem.

centre Milenium

Al número 3 del carrer Don Cristián, en ple centre de la capital malaguenya, es troba Centre Milenium, un local per a massatge eròtic a Màlaga que ofereix una inacabable carta de massatges inspirats en les més ancestrals tradicions orientals. Gràcies als massatges de Centre Milenium ia la contrastada experiència i saviesa dels seus massatgistes tàntriques, el client trobarà aquí el més perfecte equilibri entre els plaers emocionals i físics.

Fent gala de discreció i de privacitat, Centre Milenium es converteix en un autèntic oasi per a totes aquelles persones que desitgin trobar un racó en el qual el plaer i la relaxació s'imposin a tot. Dins de la carta de massatges de Centre Milenium podem destacar els següents: massatge lingam, massatge yoni, massatge prostàtic, massatge cos a cos, massatge a quatre mans, Premier, Milenium, Nuru i en parella. Aquest centre ofereix també un exclusiu massatge no interactiu basat en les tècniques de dominació pròpies de l'univers BDSM.

Les massatgistes d'aquest local per a massatges tàntrics a Màlaga presten la deguda atenció a totes les parts de el cos de el client i li ofereixen la possibilitat de rebre el seu servei sense moure del seu hotel.

Massatges La Suite

També a Màlaga, al carrer Juan de Padilla, es troba un exclusiu local de massatges eròtics: La Suite. Amb un equip de massatgistes que dominen a la perfecció l'art de l'massatge, La Suite és un lloc ideal perquè cada client trobi just el que està buscant.

La carta de massatges eròtics d'aquest local per al plaer a Màlaga és molt variada. Hi podem trobar des dels massatges més tradicionals als més innovadors i atrevits. Això sí: que cap client busqui en aquest exclusiu centre ni una experiència oral ni, per descomptat, una sessió de sexe explícit. L'equip de La Suite ho especifica clarament a la seva web: allà només es realitzen massatges eròtics i tàntrics.

Massatge amb fel·lació

Tantra Center

Vanguardia i renovació. Aquests són els dos pilars sobre els quals se sosté l'oferta de Tantra Center, un centre de massatge tàntric i eròtic situat en ple centre de Màlaga. Les instal·lacions, decorades a el més pur estil oriental, ajuden a que el client se senti transportat a un univers en el qual el plaer i el relax són la màxima llei i en el qual un ampli ventall de sensacions permeten connectar a qui rep un massatge amb les forces de la natura.

Tantra Center ofereix una àmplia carta de massatges, tots ells exclusius. Els preus dels mateixos són, també, molt variats.

Centres de massatges eròtics a la província de Màlaga

Fora de Màlaga capital, en algunes de les famoses localitats de la Costa d'el Sol, també pots trobar fantàstics centres de massatge tàntric en què poder dedicar un temps inoblidable a la cura del teu cos i de la teva ment. Et proposem tres d'aquests locals. Segur que en qualsevol d'ells podràs gaudir una experiència única presidida per la sensualitat i el plaer.

Oasis Banús

En ple centre de Puerto Banús, en una de les zones més exclusives de Marbella, es troba Oasis Banús, un local en el qual gaudir d'un massatge eròtic de qualitat donat per una bella i experta massatgista.

Tant si vols un massatge nuru com si el que busques és gaudir dels beneficis que per a la salut (tant mental com física) té un massatge tàntric, en aquest local per a massatges eròtics a Marbella trobaràs el que desitges, ja que el seu equip de massatgistes saben en tot moment personalitzar els seus serveis per donar a cada client el que aquest client està buscant. El seu domini de les més ancestrals tècniques orientals i la seva excel·lent combinació de les tècniques tàntriques provinents de l'hinduisme amb l'erotisme propi d'Occident converteix les massatgistes d'aquest exclusiu centre de massatges marbellí a les persones més indicades per transportar-te a un èxtasi físic i mental que et posarà en contacte amb la natura i que et farà sentir extremadament bé.

Dins de la carta de massatges d'aquest local podem destacar: massatge sensitive topless, massatge tàntric professional, massatge body to body, erotic interactive, namaste sensació, fantasia i lingam o yoni. Aquest últim massatge està centrat a la zona íntima i en ell la massatgista té un objectiu principal: perllongar l'excitació i el plaer el major temps possible.

A part dels anteriors massatges, Oasis Banús posa a disposició dels seus clients els seus massatges a quatre mans, els destinats a parelles i també una sèrie de massatges VIP entre els quals podem destacar el Erotic Font, el Voyeru o el Shibari Massage.

Massatgista eròtica amb final feliç

Massatges Eròtics Happy Relax Time

També a Puerto Banús, al centre comercial, es troba massatges Eròtics Happy Relax Time, un local per a massatges eròtics a Marbella que ofereix a la seva clientela intimitat, discreció i un equip de massatgistes high quality.

Les instal·lacions d'aquest local consten de 4 habitacions. En cadascuna d'elles hi ha un jacuzzi, una llitera, un tatami i un dutxa doble. Les dutxes poden habilitar perquè puguin realitzar-se massatges eròtics a la dutxa.

Els massatgistes d'aquest centre dominen les tècniques tàntriques i saben treure d'elles els màxims beneficis tant si presten els seus serveis en el mateix centre com si es desplacen fins al domicili de el client o fins a l'hotel en el qual aquest es trobi allotjat, bé sigui en la mateixa Marbella, bé en tota la costa d'Estepona, Sant Pere d'Alcántara, Sotogrande, Fuengirola, Mijas, Torremolinos o Benalmádena.

Tantra Nubha Spa

Tota la costa de Màlaga és un lloc per fer un descans, però qui estigui a Benalmádena o els seus voltants i necessiti una relaxació especial no té més que acudiar a Tantra Nubha Spa un centre de massatges de la costa de Màlaga. En Tantra Nubha Spa es pot gaudir dels millors massatges tàntrics i de les més relaxants tècniques orientals. Els seus més de 7 anys d'experiència els avalen.

Situat a prop de Port Marina aquest local per a massatges tàntrics a Benalmádena està ambientat de la millor manera per gaudir del més pur erotisme i per aconseguir la major relaxació corporal i mental. La llum tènue, la música d'ambient zen i les aromes relaxants que inunden l'aire converteixen aquest centre de massatges tàntric en una mena de paradís per a persones amb qualsevol tipus d'orientació sexual. El seu equip de massatgistes garanteixen un servei d'autèntica qualitat a homes, dones i parelles.

Entre la carta de massatges eròtics de Tantra Nubha Spa podem destacar el massatge sensitive, el mutu platí, el mutu Nubha, el Tantra més, els massatges mutus amb spa, el massatge a quatre mans i l'especial per a dones.

Aquest discret i elegant centre de massatges malagueny realitza ofertes per als seus clients més fidels.

Massatge eròtic a Màlaga