Més zones de festa a Benidorm

Dimecres, 09 de Setembre de 2020

Seguim amb el nostre repàs per la nit de Benidorm on és molt fàcil conèixer noies. Ara bé, que estiguin sòbries, siguin joves i boniques, llavors millor recórrer a les escorts.

Carrer Esperanto i Zona 9

Que un local es basti i es sobre per donar nom a una zona d'oci a la nit dóna compte de la importància d'aquest local. Aquest és el cas de la zona 9, un pub famós a Benidorm per ser dels primers que es va obrir a la localitat quan aquesta va fer un pas endavant i va decidir convertir-se en una potència turística.

Al seu costat, en aquesta zona d'oci nocturn a Benidorm formada pel carrer Esperanto i pels carrers que es troben al seu voltant, destaquen una sèrie de pubs i de bars de copes en els quals poder començar la nit de Benidorm d'una manera tranquil·la i relaxada. Alguns d'aquests bars són el Ratxa Rock, el Barri, el Tico Tico, el Sambori i el Black & White, locals tots ells en els quals es pot gaudir de la música més variada. Si el que el visitant prefereix és gaudir de la música indie, el millor és desplaçar-se fins l'Ambigú, un local en el qual aquest estil musical regna sobre els altres.

Els amants de el flamenc, per la seva banda, trobaran un lloc a la mesura dels seus gustos musicals a El Andalús. Situada al carrer Esperanto, aquesta cerveseria ofereix als seus clients la possibilitat de gaudir d'una àmplia carta de tapes mentre gaudeixen del seu gènere musical preferit.

Encara que en èpoques passades aquesta zona va resultar molt atractiva per als turistes estrangers que acudien a Benidorm, la veritat és que tant la Zona 9 com el carrer Esperanto són avui zones de diversió a la nit molt valorades tant pels espanyols que visiten Benidorm com per les seves propis habitants.

Noies a Benidorm

N-332 - Avda de la Comunitat Valenciana - Carretera

A aquesta zona de Benidorm, molt delimitada geogràficament (la N-332 és la nacional que recorre tot el literal mediterrani des de la Costa Brava fins a les costes de Cadis), se la coneix amb el nom de la zona Disc.

En aquesta zona es troben discoteques com Penélope, KM, KU, The Tropical House, Privilege X, Manssion ... En totes aquestes discoteques cal pagar entrada però en totes elles l'entrada inclou copa.

Cabaret, festivals i el més cool del que cool

Com veus, són molts els llocs en els quals es pot gaudir de la nit de Benidorm. Entre l'àmplia oferta de llocs d'oci nocturn d'aquesta meravellosa localitat de litoral de la Comunitat Valenciana no voldríem oblidar alguns llocs molt especials.

El cabaret, aquest gènere músic-teatral tan ple de vida i que tants aficionats té, es converteix en l'espectacle central de llocs com el Benidorm Palace, un local històric de la nit de Benidorm que ofereix als seus visitants la possibilitat de gaudir tant de un combinat de sopar i espectacle com de sol l'espectacle, així com d'espectacles i concerts de cantants de primera línia.

Al costat de l'Benidorm Palace, altres llocs en els quals gaudir d'una inoblidable sessió de cabaret a Benidorm són el ja citat Sinatra'sl, el Vincent 'Corner Pub i el Cafè Benidorm, que ret amb el seu nom homenatge a aquesta localitat arrebatadoramente festiva.

Per la seva banda, els que prefereixin gaudir de l'ambient més cool i cosmopolita de Benidorm tenen una cita ineludible al carrer Albereda. Allà, al número 20 d'aquest carrer, es troba Albereda 20. Allà es pot gaudir d'un ambient relaxat mentre s'assaboreix un excel·lent i deliciós còctel mentre es gaudeix d'una manera tranquil·la de la nit de Benidorm.

Finalment, cal assenyalar que Benidorm destaca any rere any per seu d'alguns dels millors festivals de música estiuencs d'Espanya. Només donarem tres noms aquí per destacar fins a quin punt és així. Això tres noms són els de l'Low Festival (famós per l'alta participació en ell de bandes britàniques), el Benidorm Sound i el Reggaeton Beach Festival.

Encara et queda algun dubte sobre per què Benidorm és el que és al mapa turístic espanyol ?. Ara bé, si el que busques és follar amb noies a Benidorm i que aquestes no estiguin borratxes ... Noies de companyia! o el que és el mateix, putes a Benidorm.

Follar amb noies a Benidorm