Més oci nocturn a Palma de Mallorca

Dimecres, 26 de Agost de 2020

Seguim amb el nostre repàs a l'oci nocturn a Palma de Mallorca, perquè no tot han de ser putes per passar-ho bé a l'illa. A més l'illa, a l'ésser petita, no té molta oferta d'escorts de luxe pel que molts homes recorren a prostitutes barates o lligar en locals com els que anem a recomanar a continuació. Et pot ser de gran guia per a trobar llocs on follar amb noies a Mallorca.

Magaluf

Situat al costat de Calvià, el nucli de Magaluf és considerat per molts com la capital de la vida nocturna de Mallorca. Durant el dia, Magaluf destaca per la seva gran platja. Durant la nit, per la seva àmplia oferta d'oci i per comptar amb alguns dels millors beach clubs de el món.

Entre els beach clubs en què gaudir de l'oci nocturn de Magaluf podem destacar el Oceans Beach Club, l'Pirate 's Beach Bar i, per descomptat, el Nikki Beach, un beach club de luxe que ofereix sopars i música en directe i en el qual es poden degustar alguns dels millors còctels de Mallorca.

A prop de l'Nikki Beach, l'amant de la nit de Magaluf trobareu l'hotel ME. Alguns dels millors DJ europeus punxen la seva música en aquest lloc que compta amb el que es coneix com Peix Platja, una zona de relaxació en què es pot gaudir del so de les ones de la mar mentre es degusta un còctel.

BCM Planet Club és un altre dels locals d'inexcusable visita a Magaluf, una zona d'oci nocturn a Mallorca que atrau especialment als turistes anglesos.

Lligar amb noies a Mallorcaa

Deià

Mallorca posseeix un bon grapat de pobles pesquers. Deià és un dels més bonics. En el seu bell entorn geogràfic s'ubiquen alguns dels millors bars i restaurants de la illa.

Entre els restaurants més destacables de Deià figura el Nama. S'hi pot gaudir d'un meravellós menú de fusiíon asiàtica o d'un saludable menú ecològic abans de sortir al carrer per gaudir de la nit de Mallorca. El Nama disponde de dues zones en què poder sopar. Una és la seva terrassa. Els que agradin de sopar a l'aire lliure podran fer-ho aquí. La seva segona zona és la seva elegant menjador interior. Qui vulgui gaudir de l'exquisida i refinada gastronomia de l'Nama ho haurà de fer a l'estiu, ja que és només durant aquest temps quan s'obre.

Altres dels locals en els quals poder gaudir de la nit de Deià són el Xelini (bar familiar amb una àmplia carta de tapes), el pintoresc Sa Font Fresca (situat davant de la fundació Robert Graves), Belmond la Residència (local que destaca per l'elegant originalitat de la seva decoració, que està situat en una zona íntima i apartada de Deià i que disposa d'una magnífica terrassa i d'una exclusiva carta de begudes) o el Xiringuito Son Marroig (un lloc ideal per iniciar la nit gaudint d'una espectacular i inoblidable posta de sol).

putes Mallorca

port Portals

Una de les zones més glamuroses de Mallorca és Port Portals. Els seus iots, els seus elegants bars i restaurants i les seves botigues de luxe el converteixen en un dels llocs més exclusius de l'illa. Els VIPS que visiten Mallorca acostumen a deixar-se caure per Port Portals.

Entre l'oferta d'oci nocturn a Port Portals podem destacar Ritzi (local amb magnífiques vistes, situat davant de passeig marítim i en el qual poder sopar en una planta i ballar en l'altra) i BOP Portals, local cosmopolita com pocs que destaca per seva divertit ambient, per la seva carta de còctels i per la seva àmplia terrassa, la seva zona chill-out i les seves tapes d'inspiració asiàtica.

Altres zones de l'illa de Mallorca per sortir de nit

Altres poblacions o localitzacions en les quals poder gaudir de la nit a Mallorca són Palmanova (situat a sud-oest de l'illa), Illetes, Port Andratx (zones situada també a al sud-oest de l'illa i on podem trobar locals com el elegant bar de tapes Romeo 's o el clàssic Tim s), port Alcúdia (amb la famosa discoteca Menta o la sala Banana Club) o port Adriano (un port dissenyat per Philippe Starck i que destaca per la seva glamour i per l'espectacularitat dels seus iots, així com per la seva oferta de oci). Entre els llocs més exclusius per gaudir de l'oci nocturn a Port Adriano citarem el Coast by East, el Sansibaro el Uppereast Mallorca (lloc en què punxen DJ internacionals i en el qual se celebren concerts de música en viu i festes temàtiques).

En Portocolom, per la seva banda, port pesquer situat a la zona sud-est de l'illa, podem trobar Farah s, una discoteca on cada setmana es punxa els més diversos tipus de música.

Són moltes les opcions a l'abast de la nostra mà per poder gaudir de l'oci nocturn a Mallorca. Si ets o viatges a l'illa, segur que no t'avorreixes. Sens dubte, trobaràs l'ambient que estàs buscant.

On follar a Mallorca