Jocs i joguines eròtiques en els preliminars sexuals

Divendres, 14 de Agost de 2020

Seguim en la senda dels preliminars sexuals i com a bon directori d'escorts de luxe a Espanya, el traspolamos a les relacions sexuals amb les delicioses prostitutes de luxe de les que som autèntics fans. I moltes vegades que vam quedar per intimar amb una puta de luxe, per no desgastar-massa i poder perllongar l'excitació a l'màxim, la professional o nosaltres proposem alguns jocs eròtics en el que poden intervenir o no, els famosos joguines sexuals. D'això parlarem avui, esperem que sigui molt gratificant per a la teva imaginació i el posis en marxa amb una dona molt divertida, sigui o no noia de companyia.

Pràctiques més comuns en els preliminars sexuals

Un cop donades les regles bàsiques que han de regir la realització dels preliminars sexuals, ens aturarem a analitzar les pràctiques sexuals més comuns que solen realitzar-se durant els prolegòmens sexuals.

Una d'elles, capital i bàsica, és la de l'petó. El petó és fonamental en els preliminars sexuals. El petó és, per dir-ho d'alguna manera, un instrument d'exploració. Partint dels llavis, els petons poden anar repartint per tot el cos de l'amant: els lòbuls de les orelles, el coll, el clatell, les espatlles, les aixelles, l'esquena, els pits, els mugrons, el ventre, les cuixes , els turmells, els peus, l'entrecuix ... amb més o menys intensitat, comptant amb la col·laboració de la llengua i les dents o no, els petons són el punt de partit d'uns bons preliminars sexuals.

Al costat dels petons, les carícies són, tal com s'ha apuntat més amunt, una pràctica fonamental en els preliminars eròtics. Si es donen amb lubricant, molt millor. En alguns casos, aquestes carícies poden convertir-se, simplement, en masturbació. Estimular manualment el clítoris i els llavis vaginals de la dona o els testicles i el penis de l'home són pràctiques que no haurien de faltar en uns prolegòmens sexuals.

Una altra pràctica que sol formar part d'uns bons preliminars sexuals és la de el sexe oral. Cunnilingus i fel·lació són pràctiques molt agradables i excitants i que en moltes ocasions doten de sentit per si mateixes a una trobada sexual. I és que és difícil per a un home no córrer quan rep una bona mamada i són poques les dones que es resisteixen a un bon dinar de cony. Estimular amb la llengua, els llavis i, moderadament, les dents, el clítoris o el gland són pràctiques molt efectives quan el que es vol és conduir a poc a poc a la parella a el millor dels orgasmes.

Jocs eròtics

Joguines eròtiques i preliminars sexuals

Finalment, volem destacar en aquest article sobre els preliminars sexuals el valor d'uns instruments que haurien de tenir-se sempre en compte i que poden servir per convertir els prolegòmens de l'coit en una aventura excitant, divertida i molt plaent. Estem parlant de les joguines eròtiques.

Els joguines eròtiques serveixen per introduir en la relació sexual aquest element lúdic tan important de què hem parlat anteriorment i per incrementar, també, tant el plaer sexual experimentat com els matisos de la mateixa. Avui dia el millor lloc per adquirir-los són els sexhops línia .

Fes per un moment a volar la teva imaginació. T'adones de quant podrien variar els teus rutines a l'hora de realitzar les teves preliminars sexuals si introdujeras en els mateixos algun tipus de joguina eròtic? Què tal un anell per al penis que doni més força i resistència al teu erecció? I un estimulador de clítoris per jugar amb la teva parella? I un dildo per penetrar-la mentre llepes el seu clítoris? I un plug anal amb el qual omplir-se el cul mentre li realitzes el més savi dels cunnilingus? I un masturbador masculí per a tu mentre la teva parella (oblida't de tabús) estimula el teu anus amb la seva llengua?

Comos veus, les joguines eròtiques poden ser un aliat fantàstic i insubstituïble a l'hora de portar les teves preliminars sexuals a una altra dimensió. T'animes a escollir un d'ells ia experimentar amb ell? Tot un univers de sensacions eròtiques t'està esperant. Tan sols n'hi ha prou que donis un pas endavant i et lliuris als plaers de l'slow sex. Pel rapidet, després de tot, sempre tindràs temps.

joguines eròtiques