Oci nocturn a Mallorca

Dimecres, 12 de Agost de 2020

Les Illes Balears són, sens dubte, un dels pols d'atracció turística més importants d'Espanya. En elles, dues illes brillen amb una llum especial: Eivissa i, per descomptat, la més gran de totes les illes de l'arxipèlag balear: Mallorca. De Mallorca es diu que ve a ser alguna cosa així com un "lander" alemany. Sens dubte, la presència de turistes procedents d'Alemanya és més que notable en aquesta illa. Són molts els alemanys que han escollit Mallorca per fixar la seva segona residència.

I és que Mallorca ofereix molt tant als seus residents com als qui les visiten. I ho fa tant de dia com de nit. Les platges i cales mallorquines figuren entre les millors del nostre país i el seu llarg llistat de restaurants, bars, pubs i discoteques garanteixen una àmplia oferta de llocs a què gaudir de l'oci nocturn a Mallorca.

En una sèrie d'articles volem mostrar algunes de les zones d'oci nocturn més importants de Mallorca perquè, tant si vius a l'illa com si estàs en ella de passada, sàpigues on anar quan el sol es posa per gaudir de la nit de la illa.

Sortir de nit a Palma de Mallorca

La vida social és vibrant, diversa i popular a Palma, la capital de Mallorca. Bars, restaurants, discoteca, música en directe ... l'oferta d'oci nocturn és tan variada a Palma de Mallorca que cap amant de la nit es quedarà sense trobar un lloc en el gaudir.

Dins de la capital balear podem trobar diverses zones especialment indicades per a gaudir de l'oci nocturn a Palma de Mallorca. Anem a parlar-vos d'elles.

Vida nocturna a Mallorca

la Llotja

En els llocs turístics hi ha zones que tenen la capacitat de fascinar a qui les visiten tant de dia com de nit. La Llotja és una d'aquestes zones. En aquesta laberíntica zona d'estrets i populars carrers que deu el seu nom a ser el lloc en què se situa una bella llotja de peix de segle XV, es poden trobar una àmplia varietat de cafès, bars i restaurants.

Entre els bars d'aquesta zona en els quals poder gaudir de la nit a Mallorca podem destacar el Àbac Cocktail Bar, un cocteleria situada en un palau de el segle XVI i que, decorada amb estàtues de marbre i mobles antics, es converteix en un dels llocs d'inexcusable visita per als amants de la nit. Si has de visitar aquesta cocteleria de Mallorca, t'aconsellem que escullis divendres. Per què? Perquè durant la nit de divendres es realitza en aquest bar un espectacle ple d'elegància i glamour: mentre sona música clàssica, plouen pètals sobre la sala.

Els amants de l'jazz poden trobar a La Llotja diversos locals en els quals gaudir de la nit a Palma de Mallorca. Entre aquests locals podem destacar el Jazz Voyeur Club (local en què es pot escoltar música en viu mentre es gaudeix d'una generosa copa de Brandy) i el Blue Jazz Club, situat a la setena planta de l'Hotel Saratoga i en el qual, a part de gaudir d'una meravellosa vista de la badia de Palma i de magnífiques actuacions musicals, es poden degustar meravellosos còctels

És un laberint d'estrets carrers on podràs trobar petits bars com el Jazz Voyeur Club (entrada gratuïta), amb música en viu i un fantàstic ambient, sense esmentar les "generoses copes de Brandy".

Oci nocturn a Mallorca

centre

Al costat de la Llotja, la zona centre de Palma de Mallorca és una de les zones més indicades per gaudir de l'oci nocturn a Palma de Mallorca.

Els que vulguin assaborir unes delicioses tapes o una àmplia i exquisida varietat de còctels al centre de la capital balear podran fer-ho en un dels bars més famosos de Palma de Mallorca: el bar Nicolau. Aquest bar ofereix dues zones molt diferenciades per gaudir de la nit a Mallorca. Una d'elles és el seu interior, caracteritzat per una decoració que està a mig camí entre el minimalista i el vintage. L'altra zona és la seva terrassa, un lloc ideal per degustar una copa mentre es veu passejar a la gent.

El Tast Club és un altre dels llocs que tot aquell que vulgui gaudir de la nit a Palma de Mallorca hauria de visitar. Meitat celler, meitat restaurant informal, aquest bar de tapes és un lloc ideal per sopar. Els seus plats, de gran qualitat, fan la delícia dels qui tenen la sort de provar-los.

També a la zona centre de Palma, al costat de la Plaça de Mercat, es troba el Bimil Lounge, un elegant bar de ressonàncies asiàtiques i ambient contemporani en el qual es pot degustar una àmplia varietat de còctels. Els dijous a la nit, a més, el Bimil Lounge programa actuacions en directe

Ubicat a la mateixa Plaça de l'Mercat es troba el Gibson Bar, un lloc ideal per iniciar la tarda / nit prenent en el un fantàstic còctel abans d'anar a sopar. Per als amants de l'vermut, aquesta beguda que s'elabora amb vi negre o blanc aromatitzat amb espècies i herbes, La Rosa Noia i la vermuteria Rosa són llocs d'obligada visita. La Rosa Noia, encara que pot considerar-se situada a la zona centre de Palma, es troba en un espai limítrof ja amb una altra de les millors zones d'oci nocturn de Mallorca: Santa Catalina.

Follar amb noies a Mallorca

Follar amb noies a Mallorca

Fins aquí el repàs d'avui per les zones d'oci a Mallorca. Però abans d'acomiadar l'article, us volem recordar que a més de prendre copes a la capital de les Balears, també pots follar i que millor que fer-ho amb prostitutes. Nosaltres tenim una pàgina web dedicada a Escorts a Mallorca on trobaràs belles putes de luxe amb les de passar moments inoblidables.