Postures per penis grans

Dijous, 23 de Juliol de 2020

De la mateixa manera que existeixen postures especialment indicades per follar quan es té el penis petit, també n'hi ha per follar quan es té un pollot d'aquests que tallen l'alè i que tan bé llueixen en els vídeos porno i als vestidors de l'gym.

Una polla gran sempre dóna alegria i és, per a qualsevol home, un motiu d'orgull. Visual, al menys. I és que no sempre és agradable per a una dona el sentir-empalada per un ariet de carn i venes. Una polla gran pot donar molt plaer, però també pot produir dolor. Per això cal saber escollir la postura eròtica adequada per follar quan es té el penis gran. Així, de la mateixa manera que us hem recomanat unes postures eròtiques per penis petit, us anem a recomanar en aquest article una petita sèrie de postures eròtiques per penis gran.

Quan es té un bon pollot, si es vol penetrar una vagina, el primer que cal procurar és que aquesta vagina estigui perfectament lubricada. Un cony estimulat és un cony que acceptarà de millor grau l'entrada d'aquest ariet de carn i venes de què parlàvem que un cony que no ho estigui. La lubricació, en aquest sentit, és fonamental. Es pot aconseguir amb lubricants íntims o es pot fomentar (nosaltres recomanem això) amb un bon dinar de cony. El cunnilingus es converteix així en una ajuda inestimable per follar quan es té un penis gran.

cunnilingus

El cunnilingus no és una postura sexual exactament, sinó un pràctica. Però aquesta pràctica pot realitzar-se adoptant diverses postures. A les postures per a un cunnilingus dedicarem properament un dels nostres articles.

Un cop estimulada la vagina mitjançant un bon treball de sexe oral arriba l'hora d'escollir una postura per a la penetració. Nosaltres et proposem quatre.

El gronxador

Per realitzar aquesta postura eròtica per penis grans, la dona s'ha de col·locar sobre de l'home, que estarà assegut, amb les cames estirades i lleugerament separades. Un cop l'home estigui col·locat així, la dona s'asseurà sobre ell, donant-li l'esquena. Per aconseguir una postura més còmoda, la dona s'inclinarà lleugerament cap endavant i donarà suport les seves mans sobre les cuixes de el noi.

Què ha de fer l'home per posar en pràctica aquesta postura? Res. Bastant fa ja amb aportar la seva pollón. Ell ha de limitar-se a estar-se quiet ia deixar que la dona triï quant dins de si vol deixar entrar aquesta polla i a el ritme que desitja ser penetrada. Seran les seves necessitats i el seu plaer el que determinin el ritme i el grau de penetració.

Postura sexual el gronxador

El balancí

Aquesta postura eròtica per polles grans és una cosa així com una variació sobre l'anterior. En aquest cas, l'home també està assegut i també la dona es col·loca d'esquena a ell. Però en aquesta ocasió la noia no se senti sobre el noi, sinó que seu a la gatzoneta. Col·locada així, decideix el ritme de la penetració i triï la profunditat de la mateixa (sempre que ell es quedi quiet i no s'enganxi empentes cap amunt, és clar).

Adoptant aquesta postura per pollones, l'home pot acariciar, besar o mossegar l'esquena de la seva parella. I també el seu clatell. Cal no oblidar que el clatell és una molt sensible zona erògena tant de l'home com de la dona.

Postura sexual el balancí

Les vinyes enllaçades

Un dels factors més importants a tenir en compte a l'hora de buscar una postura per follar quan es té el penis gran és que sigui una postura en què la dona tingui el comandament de la situació. Que sigui ella, com hem dit, qui decideixi el ritme i la profunditat de la penetració. Deixar que sigui l'home qui decideixi sobre això és molt arriscat. Quan la passió es deslliga es perd la consciència i es pot empènyer més enllà del que és raonable quan es té una polla de segons quines mida. Aquesta postura de les vinyes enllaçades compleix amb aquest requisit: és la dona qui decideix.

Per realitzar la postura de les vinyes enllaçades de l'Kamasutra cal tombar de costat i amb les cames entrellaçades, cara a cara. Col·locats així, la profunditat de la penetració dependrà de la dona. Segons ella estiri o flexioni les cames, així serà la penetració. El millor en aquests casos és que la dona estiri les cames. Si les flexiona, és fàcil que aquest pollón entre massa en ella i la pols no resulti tan plaent. O si. A la fi i al el cap, és ella qui ha de dir-ho.

kamasutra

La libèl·lula

Per realitzar aquesta postura eròtica de l'Kamasutra home i dona han de tombar de costat igual que a la postura anterior. En aquest cas, però, la dona ha d'estar d'esquena a l'home. Per permetre la penetració, la noia ha de flexionar la cama. A l'adoptar aquesta postura, és difícil que l'home de penis gran pugui introduir tot el seu aparell a la vagina de la dona. Per donar més emoció a la postura i elevar el grau d'excitació de la seva noia, l'home pot acariciar el seu orella, mordérsela o, com hem dit abans, dir-li totes aquelles marranades que se li acudeixi i que puguin servir per posar bé calenta al seu noia.

Kamasutra Libelula