Habitacions per hores per a trobades íntimes a Madrid

Dimecres, 08 de Maig de 2024

La demanda d' habitacions per hores a Madrid ha anat augmentant els últims anys. Tenir una trobada íntima en un local d'aquestes característiques és una opció cada cop més valorada.

Però... quines són les característiques d'aquests locals? Quins són els avantatges d'utilitzar-los? Quins serveis ofereixen als seus clients? i, sobretot, quins són els locals d'habitacions per hores més famosos de Madrid ?

A totes aquestes preguntes donarem resposta en aquest article.

Serveis que ofereixen els locals d'habitacions per hores a Madrid

A la bulliciosa ciutat de Madrid, els locals d'habitacions per hores han esdevingut una opció popular per a aquells que busquen un lloc discret i còmode per gaudir de moments íntims. Aquests establiments ofereixen la possibilitat de llogar habitacions de forma temporal, brindant privadesa i comoditat als seus clients.

Quin és el secret darrere dels millors locals d'aquestes característiques a la capital madrilenya? La clau és l'atenció al detall i la qualitat dels serveis que ofereixen. Des de la neteja impecable de les habitacions (en moltes ocasions temàtiques) fins a la discreció i privadesa garantides, aquests locals s'esforcen per brindar una experiència inoblidable als seus clients.

A més, la ubicació juga un paper fonamental en lelecció dun bon local dhabitacions per hores . Els millors locals es troben en zones cèntriques i ben comunicades, cosa que facilita l'accés i la discreció dels clients.

Un altre aspecte important que cal tenir en compte és la varietat de serveis addicionals que ofereixen aquests locals. Des de jacuzzis i saunes fins a llits king size, minibars, joguines eròtiques i amenities de luxe, els millors locals d'habitacions per hores a Madrid s'esmercen a oferir una experiència de luxe i confort als seus clients.

Finalment, un dels aspectes més valorats per la clientela d‟aquests espais és la flexibilitat de lloguer que permeten i, amb això, l‟estalvi que faciliten. I és que l'ús d'aquests espais és una opció més econòmica que llogar una habitació per tota la nit.

Qui decideix llogar un espai d'aquest tipus pot triar el temps exacte que voleu utilitzar-lo (una, dues, tres, quatre hores...). A més: no oblidem que molts dels usuaris i usuàries d'aquestes habitacions ho són "d'amagat". És a dir: al marge de la seva vida oficialment o socialment coneguda. No tots els amants disposen de la llibertat de poder passar tota la nit junts, i aquests espais ofereixen la possibilitat de gaudir d'una estoneta de plaer, d'una escapada a la meitat de la jornada laboral o d'un fragment no gaire gran de temps robat a la vida oficial.

Vistes els avantatges de les habitacions per hores, veurem a continuació quins són els locals daquestes característiques més famosos de la capital dEspanya.

Love Hotel Madrid

Els locals d'habitacions per hores més famosos de Madrid

Totes les ciutats importants tenen el seu mapa particular i privat d' hotels per hores per a parelles . Madrid, lògicament, també en té el seu.

Les parelles de la capital d'Espanya que encara no viuen juntes, les ocasionals i, en especial, les parelles d'amants que busquen un lloc discret i còmode on trobar-se i deixar anar la seva passió, en saben els noms. Aquests llocs són els niuets d'amor i sexe i formen part de la seva biografia sentimental i eròtica.

Si ets de Madrid segur que n'has sentit a parlar. Si no és així o no vius a la ciutat, no et preocupis. Nosaltres revelarem aquí el nom d'alguns d'ells.

A continuació et parlarem dels següents locals d' habitacions per hores per a parelles a Madrid :

 • Luxtal
 • Rooms Madrid
 • Lad Madrid
 • Zouk Hotel
 • Alfonso XIII Suites
 • Rooms Luxury

Vegem quines són les característiques principals de cadascun. La seva popularitat entre els madrilenys demostra que aquests establiments han sabut guanyar-se la confiança i preferència dels seus clients, oferint un servei de qualitat i cuidant cada detall per garantir una experiència inoblidable. Tots ells han esdevingut llocs ideals per a aquells que busquen gaudir de moments íntims en un entorn exclusiu i còmode.

Els millors locals d'habitacions per hores a Madrid

Luxtal Madrid

Dir Luxtal és nomenar una sèrie d'hostals per hores per a trobades íntimes tant a Madrid com a Barcelona. A la capital d'Espanya aquesta cadena té dos locals ubicats a llocs molt cèntrics de la capital: un al carrer Núñez de Balboa, al costat de María de Molina; i l'altre a la zona de Cuzco, a tocar de l'Estadi Santiago Bernabéu.

Aquests hotels per a trobades amoroses ofereixen als seus clients diversos tipus d' habitacions per hores :

 • Clàssiques. Dins aquest grup trobem tres tipus: la Sexit, la Jacuzzi (caracteritzada per tenir la famosa banyera amb bombolles) i la Swinger. Aquestes darreres estan dissenyades per fer més còmode l'intercanvi de parelles i es caracteritzen per tenir miralls tant al sostre com al capçal del llit, butaca tàntrica, així com per estar formades per dos espais que es poden comunicar a través d'un modern intercomunicador i que es poden convertir en un sol espai.
 • Tantra. Trobem tres models d'espai dins de l'anomenada habitació per hores Tantra de Luxtal. El primer model és el model estàndard. En aquest espai podem trobar un jacuzzi més gran que el model clàssic, miralls estratègicament col·locats, llit rodó, butaca tantra i possibilitat de col·locar un gronxador de l'amor. El segon model d'aquest grup, el Superior Tantra Swinger, té totes les característiques de la Clàssica Swinger però amb més sofisticació en el disseny. I finalment, dins d'aquest tipus d' habitacions per hores madrilenyes podem destacar el model Superior Tantra BDSM. Aquest tipus d'habitació, com el seu nom indica, està especialment dissenyada per a la pràctica del BDSM, amb un panell d'anelles per a mans i peus i la possibilitat d'instal·lar un gronxador de l'amor.
 • Suite Medialuna. Aquesta és l'habitació més luxosa i sofisticada que, amb un llit de 4 metres, incorpora les possibilitats de plaer de la resta d'habitacions de Luxtal Madrid .

Aquest Love Hotel de Madrid ofereix preus molt competitius i que oscil·len entre els 35 euros/hora de la Sexit als 60 euros/hora de la Suite Medialuna.

Aquest meublé de Madrid també ofereix als seus clients diverses promocions. Algunes inclouen la possibilitat de gaudir de tota la nit d'estada i un esmorzar per a dos en despertar.

Luxtal Madrid

Rooms Madrid

Tres hostals per hores a Madrid té la firma Rooms: un situat molt a prop de la Plaça de Bous de les Vendes, un altre a l'Avinguda Amèrica i el tercer als voltants de l'Estadi Santiago Bernabéu.

Què ofereix Rooms Madrid ? Tal com expliquen a la seva web, un lloc on poder donar curs a la passió i poder complir totes les fantasies en un lloc discret i acollidor.

Les habitacions d'aquests locals són tematitzades, decorades i dissenyades per oferir el millor confort. Entre els seus tres hotels per a parelles a Madrid, aquesta petita cadena ofereix 15 opcions, des d'espais inspirats en ciutats com Nova York, El Caire o Las Vegas a una cambra que, amb el nom de Grey, ofereix la possibilitat de gaudir dins d'un ambient típicament BDSM.

Entre els extres dels tres locals podem destacar el gronxador de l'amor, jacuzzis privats, divans tantra, joguines eròtiques... tot un conjunt de complements que converteixen aquest local en un dels més reconeguts hotels per hores de Madrid .

Rooms ofereix també la possibilitat de personalitzar la decoració de l'habitació llogada amb pètals i espelmes al jacuzzi, així com amb globus.

Les tarifes per hora de les diferents habitacions oscil·len entre els 35 i els 50 euros/hora segons el tipus d'habitació escollida.

Lad Madrid

Lad Madrid ofereix dos tipus d' habitacions per hores per a parelles :

 • Habitació Passió. Decorat amb un estil més clàssic, aquest espai ofereix jacuzzi privat, zona lounge i un expositor amb joguines eròtiques.
 • Habitació Roja. Decorat a l'estil masmorra, aquest espai destaca per l'amplitud i la gran varietat de mobiliari eròtic. Igual que l'anterior, aquest espai també compta amb joguines sexuals.

Amb aquests dos espais, Lad també ofereix diverses suites equipades amb sofàs tantra i mobiliari especialment dissenyat per gaudir de tot tipus de pràctiques sexuals, fins i tot de les que estan relacionades directament amb l'univers BDSM.

El Love Hotel de Lad Madrid té un accés molt discret que garanteix la privadesa de la seva clientela.

Els preus d´aquest local oscil·len, depenent de l´espai escollit, entre els 35 i els 55 euros/hora.

Zouk Hotel

Zouk Hotel cal oferir a la seva web el més adequat per passar una nit romàntica amb la parella: una suite. S'hi pot passar la nit completa però també només unes hores. El temps d'estada mínima contractable que recull a les tarifes és de 4 hores.

Entre els serveis que ofereix aquest Love Hotel madrileny a les suites podem destacar la banyera d'hidromassatge, el llit d'aigua, solàrium amb sostre mòbil i piscina privada.

Un altre dels serveis oferts a la seva clientela (i molt valorat per ella) és garatge privat. Totes les habitacions ho tenen i el check-in es pot fer si baixar del cotxe. Un cop a la suite, el personal de Zouk s'encarrega d'atendre els seus clients amb absoluta discreció tant si sol·liciten una beguda com si demanen una joguina eròtica.

Zouk Hotel també ofereix plats amb els millors peixos, marisc, carns, pastes i amanides durant les 24 hores. Preparats pel seu equip de restauradors, els plats arriben a les suites sense que els ocupants ni el personal d'aquest hotel per hores de Madrid arribin a veure's. I és la discreció és, sens dubte, un dels grans valors de Zouk.

Zouk Hotel es posiciona, dins d'aquest sector, com una oferta exclusiva per a parelles que busquen un luxe més gran a glamour o passar i viure junts alguna cosa més que un simple desfogament sexual. Els preus? Oscil·len entre els 60 euros a la Suite Vals (un preu certament assequible i molt competitiu) als 255 euros de la Suite Zouk. Això sí: qui vulgui gaudir dels serveis d'aquest Love Hotel haurà de sortir de la ciutat i dirigir-se als afores, ja que les seves instal·lacions són a la Ctra de Barcelona, a la localitat d'Alcalá de Henares.

Rooms luxury Madrid

Alfonso XIII Suites Madrid

Situat al carrer del mateix nom, aquest local d' habitacions per hores barates a la capital madrilenya ofereix habitacions per a parelles decorades d'una forma suggerent i de gran calidesa i equipades amb totes les comoditats que pot buscar una parella que vulgui gaudir d'un temps de passió.

Entre les suites per hores per a trobades íntimes que ofereix aquest local podem destacar la Palace Premium Suite, la Blue Suite Room, la Dark Room, la Purpple Premium Suite, la Romance Suite o la Sensuality Suite, cadascuna decorada de manera especial i amb un estil diferent, convertint-se així en algunes de les més populars habitacions romàntiques a Madrid .

Totes les habitacions d´Alfonso XIII Suites Madrid disposen d´accés privat (cap client es creuarà amb ningú), bany independent amb dutxa multidolls, Tv Led d´última generació, completa insonorització i climatització individual.

Algunes estan equipades amb butaca Tantra i disposen d'una Zona Zen Relax.

Alfonso XIII Suites ofereix també als seus clients un servei de bar de 24 hores que permet el lliurament de begudes directament a l'habitació.

Un dels punts forts de l'oferta d'aquest local són els preus. Les tarifes d'aquest hotel per a parelles a Madrid són certament competitives. Les habitacions es poden llogar per 30 euros/hora i les suites per 40 euros/hora. A més, s'ofereixen packs especials de 2 o 3 hores subjectes, això sí, a determinats horaris i condicions.

Sens dubte, no han de ser poques les parelles d'amants de la capital d'Espanya que en algun moment de la seva relació han trobat en aquest local un espai íntim i discreto on poder donar curs a la seva passió.

Rooms Luxury Madrid

Rooms Luxury Madrid s'autodefineix com "un oasi de privadesa enmig de l'enrenou urbà" i es presenta com un Love Hotel a la capital d'Espanya que ofereix la possibilitat i viure una experiència de confort i elegància.

Rooms Luxury ofereix als seus clients sis Love Rooms anomenades amb el nom de sis llocs d'Espanya destacats per la seva estrebada turística: Lanzarote, Benidorm, Eivissa, Mallorca, Marbella i Tenerife.

Els preus d'aquestes habitacions per a trobades espontànies oscil·len entre 35 i 45 euros l'hora. Dues (la Mallorca i la Benidorm) disposen al seu equipament amb una butaca tantra per facilitar la realització de tot tipus de postures eròtiques.

Aquest hotel per hores a la capital d'Espanya ofereix als seus clients il·luminació regulable, amplis miralls i una gamma molt completa de kits i accessoris eròtics de qualitat, així com gels selecos, tovalloles suaus i altres amenities.

Love Hotels Madrid