El petó negre: què és i com practicar-ho amb seguretat

Divendres, 29 de Desembre de 2023

Les formes del plaer sexual són molt variades i hi ha pràctiques sexuals per a tots els gustos. Una de les que pot resultar més xocant per a molta gent és la que rep el nom de petó negre o annilingus.

Què és el petó negre? Amb aquest nom es coneix dins l'univers de les pràctiques sexuals l'estimulació amb la boca i la llengua de la zona anal de la parella amb finalitats eròtiques i perseguint el plaer mutu. És a dir: parlar de petó negre o anilingus és parlar de l'estimulació oral de l'esfínter anal.

Són moltes les persones que tenen prejudicis davant d'aquesta pràctica. El fet que la zona que ha de ser estimulada amb llavis i llengua sigui zona habitual de trànsit de la femta fa fora moltes persones a l'hora d'atrevir-se a practicar el rimming , aquesta forma d'estimulació sexual que estaria englobada dins del sexe oral.

Els defensors, però, utilitzen un argument irrefutable per animar la seva pràctica. L'anus, afirmen, és una zona on conflueixen moltes terminacions nervioses. Això implica que sigui una zona molt sensible i que, per tant, ben estimulada, pot ser una zona corporal font de molt de plaer.

Explicat què és un petó negre , donarem en aquest post una sèrie de consells per practicar-lo amb seguretat i per extreure'n el màxim plaer.

Què és el Petó Negre?

Petó negre: consells per practicar-lo

El primer consell que volem donar sobre la pràctica del rimming és un consell que es pot i s'ha d'aplicar a qualsevol tipus de pràctica sexual. Aquest consell (que més que consell és una màxima que s'hauria de respectar sempre és el següent: en el sexe, no s'ha de fer res per obligació. És a dir: qualsevol tipus de pràctica sexual només ha de ser duta a terme des de la llibertat i l'apetència.

El rimming no escapa a aquest mandat. L'annilingus no s'ha de fer per obligació. S'hi ha d'arribar si veritablement ve de gust practicar-ho.

El segon consell es resumeix en una única paraula: higiene. És cert que es recomana sempre quan es parla de sexe, però en el cas del rimming la higiene de la zona és doblement imperativa. L'anus no només és una zona corporal molt sensible, també és una zona que pot tenir bacteris com l'E. Coli o la salmonel·la. Per això cal netejar-ho bé abans de practicar l'annilingus. Com? Simplement, amb aigua i sabó.

Hi ha qui també recomana fer una dutxa anal, però creiem que l'ús d'un ènema és excessiu per a la pràctica del petó negre. En qualsevol cas, qui se senti més còmode recorrent a l'ènema com a forma d'higiene anal abans de practicar el rimming ho pot fer. Faltaria més. Com hem indicat anteriorment, el sexe ha de ser el territori de la llibertat.

Una bona manera d'extremar la higiene en fer petons negres és utilitzar una barrera de làtex. N'hi ha amb sabors que serveixen per donar un toc especial al llengüeteig. En cas de no disposar d‟una d‟aquestes barreres, es pot recórrer a tallar al llarg un preservatiu normal i corrent.

La funció principal de la barrera de làtex és protegir del contagi de malalties de transmissió sexual com poden ser la clamídia, la gonorrea, l'herpes genital, la sífilis o el VIH.

Un altre consell que cal tenir en compte quan qui rep el rimming és una noia és que no s'ha de xuclar ni llepar alternativament anus i vagina, ja que es poden portar bacteris d'un a l'altra i provocar una infecció.

Vistos els consells bàsics per practicar el petó negre, proporcionarem algunes idees sobre com practicar-lo.

Consells Petó Negre

Com fer un petó negre?

Com s'ha de fer el rimming? Primerament i com qualsevol altra pràctica sexual, sense presses. Les presses, al sexe, mai no són bones conselleres.

La part activa ha de procedir amb calma i estimulant lentament els voltants de l'anus. Això farà que la part passiva es pugui relaxar i pugui, també, sentir-se còmoda. Un cop ho estigui, el plaer anirà augmentant progressivament.

Per aconseguir-ho, la part activa haurà de realitzar moviments circulars amb la llengua combinant-los amb moviments amunt i avall. Els moviments han de ser, de manera més o menys alternativa, més i menys profunds.

Hi ha moltes persones que, en realitzar aquest tipus d'estimulació, intenten convertir la llengua en una mena de penis. No cal. Al capdavall, la immensa majoria de les terminacions nervioses es troben a l'exterior de l'anus. És aquí, i no dins seu, on cal fer l'estimulació.

No cal recalcar que, com a tota pràctica sexual, la comunicació entre els membres de la parella és fonamental. És molt important parlar i indicar a l'altre allò que va bé i allò que no i, per sobre de tot, allò que ve de gust i allò que no.

Una bona idea per donar un extra de plaer a l'anilingus és, alhora que es practica, estimular la vagina, el clítoris o el penis, depenent, lògicament, del gènere de la part passiva.

L'estimulació del clítoris, la vagina o el penis mentre es practica el rimming es pot fer o bé amb la mà o bé amb algun tipus de joguina sexual . Utilitzar un estimulador o un succionador de clítoris, un dilde, un vibrador o un masturbador masculí és una excel·lent manera d'incrementar el plaer experimentat per la persona a qui fan un petó negre.

Una altra bona opció és practicar el petó negre mutu. És a dir: adoptar una postura que, com passa amb el clàssic 69, permeti als dos membres de la parella actuar alhora com a part activa i passiva d'aquesta pràctica sexual. En el cas del rimming, la postura tindria el nom de doble zero . L'única pega d'aquesta pràctica tan plaent és que exigeix una certa flexibilitat corporal per poder-la dur a terme. El més habitual, sens dubte, i el més còmode, és recórrer a la postura del gosset.

Com fer petó negre

Les sensacions de l'anilingus

Les sensacions de l'anilingus poden ser intensament plaents per a moltes persones. L'estimulació oral de l'àrea anal pot provocar una varietat de sensacions, des de l'excitació i el plaer fins a la relaxació i el pessigolleig. Algunes persones experimenten una sensació d'intimitat i de connexió emocional profunda en rebre anilingus, ja que és una manera d'explorar i gaudir d'una part altament sensual del cos de la seva parella.

Per als que fan l'anilingus, també poden experimentar una sensació de poder i control, ja que estan brindant plaer a la seva parella d'una manera molt íntima i personal. A més, la llengua i els llavis són extremadament sensibles, cosa que permet explorar i estimular l'àrea anal d'una manera suau i delicada.

En resum, les sensacions de l'anilingus poden ser altament plaents i emocionalment gratificants per a moltes persones, encara que és important practicar-lo de manera segura i consensuada. Com en qualsevol activitat sexual, la comunicació oberta i el respecte mutu són claus per gaudir al màxim d'aquesta pràctica.

Anilingus