Cubana: masturbació amb els pits

Dimarts, 05 de Setembre de 2023

Són molts els termes específics que podem trobar al món del sexe. La palla cubana o cubana a seques n'és un.

Què és una cubana ? Més enllà d'una dona nascuda a Cuba , una pràctica de masturbació feta amb els pits .

Aquesta pràctica es pot dur a terme de dues maneres:

  1. Col·locar el penis entre els pits de la dona perquè, a continuació, la dona els mogui de manera que estimuli i proporcioni plaer al membre masculí.
  2. Col·locar el fal·lus entre els pits de la dona perquè, a continuació, l'home, movent-se endavant i enrere, imiti els gestos de la penetració. Hi ha moltes persones que a aquesta modalitat en diuen coit cubà .

Tetes

És difícil trobar un origen concret a aquesta forma de masturbació o coit . Molts experts creuen que és connatural a l'ésser humà. O sigui: que existeix des que hi ha el sexe. Molts estudis, però, assenyalen que les palles cubanes es van posar especialment de moda a partir del segle XVII, ja que a les dècades d'aquell segle va imperar un cànon de bellesa femení en què per sobre de tot predominaven les dones voluptuoses de grans pits .

Es diu que el terme es va encunyar en els temps de la dominació espanyola sobre l'illa de Cuba. La masturbació intermamària era, pel que sembla, una de les pràctiques que les prostitutes de l'illa feien als seus clients. Si aquesta afirmació és certa o no es pot demostrar, ja que no hi ha registres historiogràfics que ho certifiquin.

Palla cubana

Com es diu fer una palla cubana a altres països?

Anomenar aquesta pràctica sexual palla cubana no és una cosa universal. La masturbació amb els pits rep noms molt variats segons sigui el país on ens trobem.

Als Estats Units, per exemple, se l'anomena boob job o titty-fucking . A Alemanya se la crida, tittenfick . Tant la versió anglesa com l'alemanya fan referència al fet de follar-se els pits . És a dir: remeten a la idea de coit intermamari.

Al Japó, per la seva banda, se l'anomena paizuri ; als Països Baixos russisch ; al Regne Unit, french fuck .

Spagnola, branlette espagnole i espanhola són els noms que la cubana rep a Itàlia, França i Portugal i Brasil, respectivament. Es diu que van poder ser les prostitutes espanyoles o les espanyoles en general (i d'aquí el nom d'una pràctica tan estimulant) els qui la van portar apresa de l'illa caribenya i la van començar a practicar aquí a finals del segle XIX.

A Hispanoamèrica, finalment, i depenent del país on ens trobem, podem escoltar referir-se a la palla cubana com fer una russa, una francesa, una turca o una sueca.

De tot aquest batibull de termes per referir-se a un mateix acte sexual només en podem extreure una conclusió: que això de sentir-se masturbat per uns pits o de practicar amb ells un coit agrada als homes de tots els racons del planeta.

Masturbació amb pits

Com fer una cubana?

Vist l'èxit d'aquesta pràctica sexual, aquella dona que la practiqui bé té guanyats molts punts davant de la seva parella.

Fer una cubana no és una cosa complicada però, com tot, té els seus petits trucs per millorar-la i convertir-la en una cosa especialment inoblidable.

El primer que es pot pensar és que per fer una palla amb els pits aquests han de tenir una mida respectable. Certament, uns pits grans faciliten la realització d'una cubana, però no són imprescindibles. Una bona tècnica pot suplir una certa escassetat de volum mamari.

Per iniciar aquesta modalitat de palla cal prendre's primerament amb delicadesa el penis i estimular-lo suaument tant amb la mà com amb la boca. El sexe oral sempre és una bona manera de fer que el noi entri en calor i es vagi posant a to.

Després d'aquesta breu i suau estimulació manual i oral, arriba el moment d'iniciar la masturbació amb els pits . Per això és imprescindible prendre una mica de lubricant íntim i fregar amb ell el canalet, és a dir, és espai existent entre els pits i la part interior d'aquests.

Un cop la zona es troba suau i lubricada, la noia col·locarà entre les seves mames el fal·lus del noi i, per incrementar la fricció sobre ell, es valdrà de les mans per ajuntar els pits i així aconseguir que quedi més apretat.

El lubricant, col·locat aquí, permetrà que el penis llisqui d'una manera molt plaent mentre els pits es mouen seguint el moviment habitual de les palles, amunt i avall.

L'ideal en fer aquest moviment és que es comenci a ritme lent per, progressivament, anar-lo incrementant per fer-ho més ràpid.

Sens dubte, aquesta pràctica és molt morbosa i plaent per a tots els homes, ja que els pits són una de les zones de l'anatomia femenina que més agraden als homes.

Com fer una cubana