Massatges amb final feliç: què són i com poden acabar

Dissabte, 03 de Juny de 2023

Massatges amb final feliç . El seu nom indica la relació íntima d'una pràctica d'aquest tipus amb un concepte positiu com és el de la felicitat. Qui més qui menys n'ha sentit a parlar però... sabem exactament en què consisteixen? O, dit altrament, sabem quants tipus de finals feliços poden existir per a un massatge d'aquestes característiques?

Aquesta modalitat de massatge eròtic consisteix en l'estimulació i el massatge de les zones genitals de l'home o la dona fins a portar-los a orgasme .

Atenent a la definició anterior podem pensar que els massatges amb un final feliç són una forma de masturbació. Res més allunyat de la realitat. Durant una sessió d'aquest tipus de pràctiques es fa un massatge no només a la zona genital, sinó també a la resta del cos (cap, cames, braços, esquena...). És només en la darrera fase del massatge quan l'estimulació se centra a la zona genital i quan, finalment, es busca l'esclat orgàsmic.

Així, el final feliç en massatge o happy ending s'ha d'entendre com l'orgasme que posa fi a un massatge corporal complet.

En aquest article abordarem els beneficis d'aquest tipus de massatge i els diferents finals que poden existir per a una pràctica pensada per alliberar les tensions tant físiques com mentals servint-se de la pròpia energia sexual.

L'objectiu principal del massage happy ending és integrar el plaer sexual al de la resta del cos per així generar un molt plaent estat de clímax físic i espiritual.

Massatges amb final feliç

Beneficis d´un massatge amb final feliç

El poder gaudir d'aquest clímax espiritual i físic de què parlem és, sens dubte, un dels grans beneficis d'un massatge amb un final feliç . Però hi ha molts altres. Entre ells podem destacar els següents:

 • Redueixen l'ansietat. Els massatges eròtics , igual que altres, destensen els nostres músculs i desbloquegen el nostre cos. Que al final s'alliberi l'energia sexual acumulada no fa sinó incrementar aquest efecte de relaxació muscular.
 • Són molt plaents ja que ens satisfan tant físicament mentalment.
 • Fomenten la circulació de la sang.
 • Eviten laparició de disfuncions sexuals. Gràcies a una pràctica d'aquest tipus es pot tractar la manca de gana sexual i fins i tot la disfunció erèctil.
 • Enforteixen el sistema immunològic, ja que potencien els glòbuls blancs.
 • Disminueixen el risc d'infart, ja que ajuden a mantenir controlats els nivells d'estrogen i testosterona.
 • Estimulen la producció d'endorfines i, per tant, redueixen els dolors i les molèsties.
 • Ajuden a dormir millor, combatent l'insomni i els problemes del son.
 • Incrementen la resistència sexual.
 • Ens ajuden a conèixer-nos sexualment.
 • Disminueixen el risc de càncer de pròstata.

Com veiem, els massatges amb finals feliços són una cosa així com una medicina màgica. Per això és important vèncer tots els tabús que es puguin tenir sobre el sexe i l'energia sexual i aprendre a gaudir dels massages happy ending i de les possibles maneres d'acabar. En parlarem en el proper apartat.

Massatge eròtic

Quins tipus de finals hi ha per als massatges amb final feliç?

El happy end és, com hem vist, l'acte darrer d'un massatge eròtic. Aquest es pot desenvolupar de diverses maneres, però conclourà fonamentalment de dues: o bé mitjançant estimulació manual o bé mitjançant estimulació oral. És a dir: el o la massatgista portarà al massatge o massatge fins a l'orgasme o bé estimulant els seus genitals amb les mans o bé fent-ho amb la boca i la llengua.

Aquests dos happy end seran la culminació d'un procés que es tornarà molt més estimulant i plaent si:

 • Es realitza en una sala la temperatura de la qual oscil·li entre els 22º C i els 25º C.
 • Es fan servir olis de bona qualitat.
 • S'il·lumina la sala amb espelmes aromàtiques que proporcionin una fragància floral o marina que faciliti la relaxació.
 • S´ambienta l´estada amb una música de fons que resulti tranquil·litzadora i relaxant.

En un ambient així el massatge podrà submergir-se en tot un oceà de sensacions que conclouran amb l'esclat de plaer amb què sempre finalitza un massatge amb final feliç.

Happy End