La fel·lació: consells sobre com fer una bona mamada

Divendres, 02 de Juny de 2023

El sexe oral figura entre les pràctiques sexuals preferides tant per homes com per dones sobretot quan s'actua com la part passiva de l'acció. Quan és la dona qui rep l'homenatge oral de la seva parella, la pràctica rep el nom de cunnilingus. Quan ho és l'home, parlem de fel·lació .

A la fel·lació o fellatio se l'anomena també de forma popular mamada , francès o xuclada . Els qui agraden més de la metàfora o volen jugar o arriscar en el terreny de la creació poden parlar de "llepar el xucla-xups", "engolir el peix", "empassar-se el fum" o, fins i tot, "muntar la clara a punt de neu En algun lloc hem arribat a llegir que els antics romans anomenaven aquesta pràctica sexual "prendre un home en forma líquida".

En qualsevol cas, se la cridi de forma més científica, més popular o recorrent a la inventiva i la imaginació, el que importa és el que dóna resposta a la pregunta: què és una fel·lació?

La fel·lació és la pràctica sexual consistent en l' estimulació del penis de forma oral, amb la llengua i els llavis. Molt estimulant i plaent, a continuació donarem una sèrie de consells sobre com fer una fel·lació .

Francès

Preparatius per a una bona fel·lació

Les fel·lacions tenen el seu propi art i les normes no escrites. Podem pensar que fer una mamada és una cosa molt senzilla. Que n'hi ha prou de ficar-se el penis a la boca i pujar i baixar sobre el seu eix. O que només cal llepar-lo amb la llengua com si fos un gelat.

No hi ha dubte que tant en un cas com en l'altre l'home experimentarà plaer i, amb tota probabilitat, acabarà ejaculant. No en va, el fal·lus figura entre les zones erògenes principals del cos masculí.

Qualsevol estimulació del penis acostuma a ser font de plaer, però sempre s'ha dit que hi ha maneres i maneres de fer les coses i l'acte de la fellatio no n'és, en aquest sentit, una excepció. Qui vulgui il·lustrar-se sobre com fer una bona fel·lació ha de seguir una sèrie consells.

El primer és recordar alguna cosa que hauríem de tenir sempre present a l'hora de gaudir del sexe. Aquesta cosa és que les presses no se senten bé al plaer sexual. És cert que el rapidet o pols ràpida té el seu encant pel que té de passional i de desfogament instantani i explosiu, però en el sexe el camí és tan important com el destí. I a la fel·lació encara ho és més.

Per arribar a un orgasme més intens, és fonamental que l'excitació es vagi incrementant a poc a poc. Els llavis, la llengua, també les mans, han de servir per anar estimulant altres parts del cos abans que la boca arribi a la zona genital i, per tant, al penis. Encara que aquest sigui el destí final no cal ficar-s'ho a la boca de bones a primeres. L'estimulació progressiva d'orelles, coll, pit, cuixes o anglès servirà per elevar la temperatura i l'excitació.

Sexe Oral

Com fer una bona mamada?

Un cop s'hagi arribat a la zona genital cal recordar que el gland és la part més erògena i sensible del penis i, en especial, la zona que envolta el fre.

Què volem dir amb això? Que l'estimulació oral tant del gland com de l'àrea del fre resulta molt excitant i plaent per a l'home i que de la seva correcta estimulació depèn el que puguem parlar o no d' una bona mamada .

Això no vol dir que hàgim de deixar de banda l'estimulació amb llavis i llengua d'altres parts dels genitals masculins . Llepar, besar, rosegar amb suavitat el tronc del penis pot resultar també molt estimulant per a l'home. Igual que resulta molt excitant, i en massa ocasions s'obliden, el massatge amb llengua i llavis dels testicles . Ficar-los a la boca o xuclar-los és una excel·lent manera de pujar la temperatura sexual uns quants graus.

Una altra forma excel·lent d'incrementar la qualitat de la fel·lació és comptar amb l'ajuda d'un bon lubricant. Amb un bon lubricant íntim tot llisca millor. També la boca i, per descomptat, també els llavis i la llengua.

Un cop el penis estigui a l'abast de la boca, la millor opció és besar suaument el gland, així com el tronc i els testicles. Mentre es fa això es pot agafar el penis amb la mà i fer el típic moviment masturbatori de pujar i baixar.

Com hem indicat anteriorment, tant com la fi (l'orgasme) importa el camí a recórrer fins a arribar-hi. Per això cal modular tant la intensitat com el ritme de l' estimulació del penis .

Després dels petons arriba l'hora de llepar tant el gland com la resta del membre viril fent moviment circulars, horitzontals i verticals.

Una altra de les coses que es pot fer (i que sol fer-se) en arribar a aquest punt és introduir-se el penis a la boca i succionar amb els llavis. Una bona mamada no és el mateix si no es produeix aquest efecte succió, procurant en tot moment no ferir amb les dents aquesta part tan sensible de l'anatomia masculina.

Aquests serien, bàsicament, els passos que hauria de tenir present tota persona que es pregunti com fer una bona mamada. Però hi ha una sèrie d'accions o de pràctiques que poden servir per convertir una bona fellatio en una autèntica obra d'art del sexe oral. D'aquestes pràctiques us en parlarem a l'apartat següent.

Mamada

Com fer més plaent una fel·lació?

Entre les pràctiques que poden servir per fer més estimulant i plaent una fellatio podem trobar les següents:

  • Estimular la zona del perineu (situada entre testicles i anus), així com l'anus pròpiament dit, d'una forma suau i, en especial, quan s'estigui arribant a l'orgasme.
  • Estimular el punt P. Per als homes sense tabús, l'estimulació prostàtica (que es fa introduint un dit o una joguina sexual especialment dissenyada amb aquesta finalitat a l'anus) és font de molt plaer. Fer una fel·lació a un home alhora que se li estimula la pròstata condueix a un orgasme més intens i, habitualment, a una ejaculació més copiosa.
  • Que qui faci la mamada miri els ulls a qui l'està gaudint. Si qui fa la mamada és una noia també pot resultar molt excitant col·locar el penis lubricat entre els pits i masturbar-lo amb ells.
  • Realitzar una gola profunda . Aquesta pràctica només es recomana (en principi) a les persones entrenades a l'art de fer fel·lacions. La gola profunda pot ser una bona manera de portar la mamada fins a l'extrem, encara que no cal recórrer a aquesta tècnica per fer una fel·lació una autèntica gaudi.

Una bona manera d'experimentar amb aquesta pràctica sexual és canviar de postura. Són moltes les postures que poden servir per donar un altre aire a una mamada. Una de molt popular és el 69 , una postura eròtica en què les dues persones que la practiques són, alhora, actives i passives en aquesta pràctica de sexe oral. Si la fan dos homes consistirà en una doble fel·lació. Si la practiquen noi i noia, es farà una fel·lació i un cunnilingus.

Més enllà de la postura també es pot experimentar amb les vibracions (utilitzant un anell vibrador) o la temperatura (jugant amb gel o amb lubricants amb efectes.

Finalment, donarem un consell que té a veure amb el que es coneix com a "sexe segur". Una fellatio sense protecció té els seus riscos, en especial si finalitza ingerint-se el semen. Per minimitzar-los i evitar el possible contagi d'una MTS el millor sempre és (especialment quan es mantenen relacions sexuals amb una parella no estable) utilitzar un preservatiu. Els condons amb sabor són, en aquest cas, molt recomanats.

Molta gent considera aquesta pràctica una mena de simple escalfament precoital. Nosaltres creiem que els plaers que se'n poden derivar són tan intensos (si es practica bé i explotant totes les seves possibilitats) que no cal una penetració vaginal o anal per donar-li sentit i convertir-la en una experiència molt però molt plaent .

Xuclar polla