Massatgistes eròtiques i zones erògenes

Dissabte, 04 de Juliol de 2020

En aquest article tractarem les principals zones erògenes de la dona i l'home. Dedicar-se mútuament a explorar-les i estimular-les és el millor entreteniment que poden tenir un home i una dona. En això es fonamenten, bàsicament, els preliminars eròtics, tan importants en tota relació sexual.

Una bona manera de gaudir de les diferents zones erògenes del nostre cos, siguem homes o dones, és la de contractar una massatgista eròtica. Ningú com una massatgista eròtica per saber estimular les diferents zones erògenes del nostre cos. En mans d'una massatgista eròtica pujarem fins al setè cel de l'plaer.

Una professional de l'massatge eròtic trobarà el toc i el ritme adequat per posar-nos a mil recorrent amb les seves mans les diferents zones del nostre cos. Ningú estimularà millor que ella els nostres mugrons. Ningú com ella sabrà com li agrada als nostres testicles ser tocats. Ningú com ella aconseguirà, recorrent el tronc i les diferents parts de la nostra verga, que està tingui una erecció millor.

Gaudir de l'experiència d'un massatge eròtic que ens vagi revelant les nostres diferents parts eròtiques és viure una experiència de déus. Si vols gaudir d'una experiència similar, contacta amb qualsevol de les massatgistes eròtiques del nostre web a les ciutats de Barcelona o Madrid. Altes, baixes, morenes, rosses, primes, grassonetes, espanyoles, estrangeres, aquestes noies et descobriran totes les zones erògenes del teu cos, les estimularan com mai abans hagin estat estimulades i et conduiran a un final feliç tan explosiu com inoblidable. Selecciona una de les nostres anunciants, marca el seu número de telèfon i disposa't a viure una experiència única. I recorda, amb el elles el final feliç pot ser oral (fel·lació, mamada, francès, ...), lingam (masturbació, palla, ...) i amb penetració vaginal (el que s'anomena tota la vida follar). I si et ve de gust, també pots acabar amb elles amb un ric sexe anal (Grec per als espanyols). Recorda, no només són massatgistes eròtiques sinó també escorts (putes, prostitutes, noies de companyia i una infinitat de sinònims).

massatgistes eròtiques

Zones erògenes de l'home

Més enllà de les zones erògenes compartides per homes i dones hi ha una sèrie de zones especialment sensibles de l'organisme que són exclusives d'un o altre sexe. Aquestes zones erògenes estan focalitzades principalment en els genitals. En el cas de l'home, citarem com a parts de el cos especialment sensibles la pròstata, el penis i els testicles.

Parlar de l'estimulació de la pròstata (anomenada popularment el punt G masculí) implica, també, treure el cap a l'tabú que per a molts homes implica l'estimulació anal. Associada mentalment a les pràctiques gais, molts homes heteros rebutgen absolutament qualsevol pràctica sexual que impliqui que alguna cosa hagi d'entrar per la seva cul. Com sol dir-se: ni el pèl d'una gamba. I la manera més directa d'accedir a la pròstata per poder estimular-la, bé amb el dit, bé amb qualsevol tipus d'estimulador del punt P amb o sense vibració, és a través de l'anus. Per això molts homes desconeixen els plaers que es deriven de l'estimulació prostàtica. Aquesta, combinada amb la masturbació, provoca orgasmes molt intensos i prolongats.

Una altra forma d'estimular la pròstata és un massatge al perineu, la zona que hi ha entre els testicles i l'anus. Pressionant sobre aquesta zona i masajeándola també es pot aconseguir un increment notable de l'excitació masculina i, tot i que l'estimulació de la pròstata no és per aquí tan directa com per l'anus, també es poden aconseguir orgasmes més intens.

El penis és, sens dubte, una de les més importants zones erògenes de l'home. A tot home li agrada i l'excita que li acariciïn el penis, especialment a la zona de l'gland, en els seus laterals i en el fre. Si és amb la mà, bé, si és amb la llengua, millor. Entre els plaers sexuals més apreciats per l'home figura, sens dubte, que la dona besi, lama o es fiqui a la boca la seva verga o gran part d'ella. L'home gaudeix molt quan la dona estimula el seu gland amb la boca. Una mamada és sempre molt agradable i sempre molt excitant. I com més alta és l'excitació de l'home, més dura es posa la verga i més propera està a l'ejaculació.

Al costat de l'penis, els testicles són una altra de les més importants zones erògenes masculines. Això s'oblida moltes vegades. Concentrades en la cridanera expansió de l'penis, moltes amants obliden fins a quin punt són sensibles els testicles. A tot home li agrada que li acariciïn els ous amb saviesa. Que els llepin. Fins i tot que la dona es els meta a la boca per assaborir-com si fossin un caramelet, movent amb la llengua. Aquesta estimulació, a més de ser plaent, resulta molt productiva. Uns testicles bé estimulats es posen com bojos a fabricar semen i això, després, es nota en l'ejaculació. Una correguda bé copiosa sempre és la millor manera d'acabar una pols i uns testicles ben estimulats la garanteixen.

Zones erògenes home

Zones erògenes de la dona

Un cop vistes les zones erògenes exclusivament masculines, anem a aturar la nostra mirada en les zones erògenes femenines. La muntanya de Venus, els llavis vaginals i el clítoris serien aquestes tres zones especialment sensibles de l'anatomia femenina. Les tres estan ubicades a la seva zona genital. Poques coses hi ha que posin tan divertida a una dona com sentir una mà sàvia acariciant les diferents zones del seu cony. Els llavis vaginals, la gent gran i, especialment, els menors, agraeixen inflamats i humitejant de plaer les carícies. També agraeixen, és clar, el qual una llengua i uns llavis es dediquin a estimular-los bé estimulats.

Si parlem de la vagina com a zona erògena de la dona hem d'assenyalar que no tota la vagina és igualment sensible. La part més propera a la seva entrada és més sensible que la part més profunda. Dins d'ella, a més, hi ha una zona formada per un teixit especial. A aquesta zona, que es trobaria, tal com s'entra a la vagina, a la part superior, se li diu punt G. Hi ha qui diu que això de l'existència del punt G és un mite, però tu prova a estimular la dona en aquesta zona. Fes-ho amb els dits o amb una joguina eròtic. Al mercat es poden trobar dildos i vibradors dissenyats especialment per dissenyar el punt G. Ja veuràs com, molt probablement, la dona se't retorcerà de plaer entre les mans. En alguns casos, fins i tot, n'hi ha prou amb estimular aquesta zona per garantir un intensíssim orgasme. Si vols escoltar com una dona rugeix de plaer, estimula el seu punt G.

Parlar d'orgasme femení implica parlar d'una zona erògena femenina molt especial: el clítoris. Moltes dones només aconsegueixen arribar a l'orgasme gràcies a l'estimulació de l'clítoris. Quan tinguis una dona oberta de cames davant teu, separa el seu llavis vaginals, busca el caputxó que protegeix el clítoris i, bé sigui amb el caputxó lloc, bé amb el caputxó retirat, estimula aquesta sensible pepitilla en què conflueixen un elevadíssim nombre de terminacions nervioses. El clítoris, com un petit penis, s'inflamarà i endurirà quan sigui estimulat pels teus dits, els teus llavis i la teva llengua, o per un estimulador o succionador de clítoris. El mercat està ple d'ells i algunes marques s'han tornat molt famoses. Durant els últims mesos, cert succionador de clítoris s'ha convertit en tot un èxit de vendes de l'mercat de la joguina eròtic. I és que l'estimulació d'aquesta zona erògena de el cos de la dona de la qual parlem resulta pràcticament infal·lible. Poques dones no acaben corrent-de gust quan se'ls fa massatges i estimula el clítoris.

Zones erògenes de la dona