Tipus de massatges eròtics: nuru, tàntric, tailandès...

Dimecres, 22 de Març de 2023

Hi ha dues paraules directament associades amb el concepte de plaer. Una és massatge. L'altra és erotisme. De la unió de totes dues neix el concepte de massatge eròtic , sens dubte un dels grans plaers de què pot gaudir un ésser humà. En aquest post et parlarem dels diferents tipus de massatges eròtics que hi ha, ja que trobem diferents modalitats realitzades amb tècniques diverses.

Abans de parlar de les diferents modalitats de massatge eròtic parlarem primer dels beneficis associats a aquesta pràctica i dels elements que no hi han de faltar i que la converteixen en una meravellosa experiència que gira al voltant d'un eix principal: el de l'estimulació multisensorial .

És aquesta estimulació multisensorial el que converteix aquest tipus de pràctiques en una cosa especialment gratificant.

Massatge Lingam

Beneficis dels massatges eròtics

Els motius per lloar els massatges eròtics en les diferents modalitats són molts. El principal, quan es gaudeix en parella, és que introdueix un punt d'innovació en les relacions sexuals de la mateixa, i això sempre és vivificador.

Moltes parelles renuncien a la innovació en les relacions sexuals per no sortir de la zona de confort. Actuar d'aquesta manera és una cosa així com col·locar una bomba de rellotgeria al centre de la relació. Potser no sapiguem quan, però el més probable és que tard o d'hora esclatarà.

Convertir els massatges erotics en una pràctica més dins de les relacions sexuals de parella és una bona manera de donar-hi un toc diferent i de gaudir d'una sèrie de beneficis. Quins? Tots els següents:

 • Enforteix el sistema immunològic.
 • Ajuda a eliminar calories.
 • Disminueix el risc d'infart.
 • Ajuda a descarregar endorfines, reduint els dolors i molèsties.
 • Disminueix el risc de càncer de pròstata.
 • Alleugereix els problemes de son.
 • Augmenta la resistència sexual.

A tots aquests beneficis cal sumar-ne dos que són molt importants. D'una banda, aquesta pràctica serveix per alleujar la tensió i l'estrès. De l'altra, ajuda a fer més forta la relació de parella i els llaços sentimentals i físics entre els membres. Després de tot, una pràctica d'aquestes característiques és una manera excel·lent de demostrar-se el desig mutu i de donar-se i rebre plaer.

Massatge Tailandès

Què cal per fer un massatge eròtic?

Com hem indicat anteriorment, les pràctiques a què dediquem aquest article s'han d'entendre com a exercicis d'estimulació multisensorial. Per aconseguir aquest objectiu destimular diferents sentits cal comptar amb lajuda duna sèrie delements que potencien les sensacions i les emocions experimentades durant aquesta pràctica eròtica. Aquests elements són:

 • Fragàncies estimulants. Estimular l'olfacte és una bona manera de potenciar les sensacions experimentades durant un massage . Amb quines aromes? Depèn del gust de cada parella o de cadascú. Són moltes les persones que se senten estimulades per les fragàncies cítriques, però l'olor de sàndal o de mel també funciona molt bé. Les fragàncies poden ser escollides per a espelmes i/o varetes d'encens, així com per a locions, cremes o olis.
 • Música. Un fons musical estimulant ajuda a ambientar sonorament una pràctica daquest tipus. Entre els tipus de música més adequada per a aquestes pràctiques podem destacar el chill out , l' erotic lounge , la bossa nova, etc.

Massatge tàntric

Tipus de massatges eròtics

Vistos els beneficis i els elements imprescindibles per realitzar un bon massatge XXX veurem els diferents tipus que podem trobar i/o realitzar i donarem una petita descripció de cadascun perquè, si ho desitges, puguis posar-ho en pràctica.

 • Massatge nuru . En aquesta modalitat, l´ús abundant d´oli és fonamental. No en va, "nuru" vol dir relliscós. I és que l'oli, preferentment perfumat, que permet que els cossos flueixin i llisquin l'un sobre l'altre sense traves. Moltes persones en diuen també massatge cos a cos o body to body.
 • Tàntric. El massatge tàntric és, segurament, un dels més cèlebres, encara que no tothom sap exactament en què consisteixen. En aquesta ocasió, els genitals són la part del cos que resulta especialment estimulada. Aquest factor fa que molta gent ho entengui com una simple masturbació, però no és exactament així. La masturbació va associada a l'orgasme ia l'ejaculació i això, al tàntric, no és imprescindible. Quan es persegueix l'ejaculació com a objectiu final de la pràctica és més comú parlar de massatges amb final feliç .
 • Massatge francès. Quan parlem d'aquesta modalitat estem parlant d'una pràctica en què la part activa va llepant totes les parts del cos de la seva parella. El més habitual, en realitzar aquesta modalitat, és acabar-la amb una sempre estimulant sessió de sexe oral , bé sigui en la seva versió cunnilingus , bé en la seva versió fel·lació . Per als amants de l'estimulació anal, l'hindú també pot derivar a la pràctica de l' annilingus .
 • Tailandès. En el massatge tailandès , els pits de la dona actuen de forma activa actuant sobre el cos de la parella. A causa del caràcter eminentment erogen dels pits, aquesta modalitat resulta doblement estimulant.
 • Massatge anglès. Aquesta pràctica està associada directament al món del BDSM i el sadomasoquisme. Hi intervenen, doncs, elements que estan més enllà del simple acariciar.

Massatge Nuru