Les zones erògenes de l'home i la dona

Divendres, 26 de Juny de 2020

Està clar que la nostra web, sent un important directori d'escorts a ciutats com Barcelona i Madrid, ens pot el tema de la sexualitat. I no és que només tinguem al cap la paraula follar ja sigui amb prostitutes de luxe o barates, noies calentes que ens puguem trobar a la nit o amb la parella habitual. També tenim interès en tot el que es refereix a el sexe i és bo conèixer segons quins temes perquè després la pràctica sexual sigui el més satisfactòria possible. Per tant, aquí us presentem un tema que segurament us serà molt útil.

L'òrgan sexual més gran de l'ésser humà és la pell. A ella arriben infinites terminacions nervioses i en ella està instal·lat el sentit de el tacte, que és fonamental quan es practica sexe. Després de tot, gran part de la relació sexual es basa en tocar i ser tocat. I tan excitant i plaent pot resultar acariciar com ser acariciat, magrear com ser magreado, llepar com ser llepat, especialment si el que es acaricia, magrea o llepa són determinades zones de el cos. A aquestes zones especialment sensibles se les anomena zones erògenes i d'elles parlarem en aquest article.

Qualsevol que hagi gaudit de l'sexe en parella sap que mola molt sentir a les mans el tacte dels genitals de la nostra parella i que també és molt excitant sentir com la mà o la boca d'ella recorre els nostres. Els genitals (testicles, penis, vagina, clítoris, vulva) formen part de les zones erògenes de el cos. Són parts d'el cos molt sensibles. Però no són les úniques. Hi ha algunes més i anar descobrint a poc a poc és una de les millors activitats a les que es poden dedicar un home i una dona. Aquesta exploració de les zones erògenes de l'home i la dona servirà per descobrir una cosa: que hi ha zones erògenes comuns als dos i zones exclusives de cada un.

Convertir el sexe en una simple estimulació dels genitals suposa perdre moltes oportunitats de gaudir. Hi ha moltes zones de el cos que, bé estimulades, poden ser font de molt plaer. Algunes les vam oblidar per qüestions culturals. D'altres, per desconeixement, mandra o per seguir sempre una mateixa rutina a l'hora de practicar sexe. Vegem quines són aquestes zones. Conèixer-servirà per enriquir la nostra vida sexual i fer-la més plaent.

Follar a una dona

Zones erògenes comuns a l'home ia la dona

Si hem d'efectuar un llistat de les zones erògenes compartides per homes i dones hem de parlar, sens dubte, de cabells. Fer massatges al cuir cabellut resulta molt plaent. Molt poques persones no gaudeixen sentint els dits del seu amant enredant en el seu pèl. Acariciar aquesta zona erògena abans i a la fi de l'acte sexual pot resultar molt plaent. També durant, és clar. Imagines el que s'ha de sentir quan els dits de la teva parella s'enreden en el teu cabell mentre li menges els genitals? És clar que aquí es corre el risc que els dits de la teva parella es crispin quan s'acosti a l'orgasme i el que va començar sent una carícia s'acabi covirtiendo en una tirada de cabells.

Una altra de les zones erògenes comunes a l'home i la dona és la boca. Els llavis són molt però que molt sensib els. Per això és tan bo besar. Per això és tan plaent sentir-hi la pell ardent de la parella. Per això és tan plaent, també, el sexe oral passiu. Xuclar, besar, llepar, per menjar el mugró de la parella, els seus pits, els llavis de la vagina, el seu clítoris ... tot això implica un gran plaer.

T'has retorçat alguna vegada de plaer quan, bé amb els llavis, bé amb les dents, bé amb els dits, t'han agafat el lòbul de l'orella? A què et costa poc empalmar quan et roseguen l'orella o quan juguen amb la llengua amb ella o, fins i tot, quan et xiuxiuegen coses a l'orella? L'explicació és senzilla: les orelles (i especialment el lòbul i la part del darrere d'ella) és una de les zones erògenes tant de l'home com de la dona.

També els pits són una d'aquestes zones corporals especialment sensibles de el cos humà, sobretot en la dona. Els pits són un dels grans centres de el plaer femení. Per això és important saber acariciar com es mereixen. Saber com tractar la mama, com estimular l'arèola i com jugar amb el mugró són algunes d'aquestes lliçons que tot home hauria de tenir apreses per saber incrementar l'excitació d'una dona. Una dona excitada sexualment és una garantia de plaer per a l'home que tingui la sort d'estar ficat al llit amb ella. Com més sapiguem excitar una dona, més plaer rebrem a canvi.

Que els pits de la dona siguin especialment sensibles no vol dir que els de l'home no ho siguin. T'han llepat alguna vegada els mugrons? Et els han chupeteado? Et els han mossegat? Si la teva resposta és sí, no cal que et expliquem fins a quin punt resulta excitant qualsevol d'aquests estímuls. De fet, sembla com si existís una connexió directa entre els mugrons i el penis. Només cal que et estimulin els primers perquè se't posi dur el segon. L'estimulació d'aquesta zona erògena de l'home i la dona és una garantia d'erecció (en el cas de el primer) i d'humitat vaginal (en el cas de la segona).

fetitxe peus

Al costat de cabell, llavis, orella i pits hi ha una zona corporal unisex especialment sensible: els peus. Són moltes les terminacions nervioses que conflueixen en els peus i moltes les sensacions plaents que es poden experimentar a l'estimular-los. Ho saben els fetitxistes dels peus i ho saben, també, totes les persones que han tingut la fortuna de gaudir d'un massatge podal. Fer massatges a consciència aquesta zona erògena masculina i femenina és una de les fases principals de tot bon massatge tàntric. Aquest, més enllà de la planta o d'l'empenya de el peu, presta també atenció a la part interna i externa de l'turmell.

Com a zones erògenes compartides per homes i dones podríem també citar els braços, el coll, les aixelles, les sofrages o part posterior dels genolls, l'esquena i l'abdomen. En el cas de la dona, el melic seria una zona corporal especialment sensible. En el de l'home, la zona existent entre aquell i el pubis.

Finalment, volem destacar com a zona erògena unisex ha una que tenim tant homes com dones i que moltes vegades deixem de banda per això dels tabús. Estem parlant de l'anus. En l'anus conflueixen moltes terminacions nervioses i, per tant, és una zona molt sensible. Estimular-bé pot ser font de molt plaer. Però per gaudir d'aquest plaer, especialment en el cas de l'home, cal oblidar-se de molts tabús. No és menys heterosexual per gaudir de l'estimulació anal. I qui ho prova, repeteix. No en va, els orgasmes derivats de l'estimulació anal són especialment intensos. Això sí: a causa de la sensibilitat extraordinària d'aquesta zona de el cos, es recomana sempre utilitzar lubricants íntims i no estimular l'anus amb el dit si no es tenen les ungles curtes. Llepar un cul executant l'anomenat petó negre és també una excel·lent manera d'estimular aquesta zona erògena de l'home i la dona.

Un cop fet aquest repàs de les zones erògenes comunes de l'home i la dona, ens aturarem a repassar les zones erògenes exclusives d'un i d'una altra en propers articles.

Zones erògenes comuns