Seeking Arrangement: la plataforma més famosa de Sugardating

Dimarts, 28 de Juny de 2022

Parlar de plataformes de sugardating implica parlar de forma obligatòria de Seeking Arrangement , un lloc web de "cites de sucre" fundat el 2006 per Brandon Wade .

Tenint en compte que la traducció de seek és buscar, el nom d'aquest lloc al que dedicarem aquest article podria traduir-se per alguna cosa així com "Cercant Arranjament".

Quin és l'objectiu i la funció principal de SeekingAgarrangement ? Satisfer les necessitats dels Sugar Babies (homes i dones joves) i els Sugar Daddies o Mommies.

Què és un Sugar Daddy? Un home generalment madur i amb una bona posició econòmica que, a canvi de companyia a mitjà o llarg termini, ofereix suport econòmic, suport i un determinat estatus social a una jove que vol ser atesa per algú madur.

Aquesta plataforma, doncs, serveix perquè babies i daddies i mommies contactin entre si. Com? Tal com comentarem en els apartats següents d'aquest article.

Seeking Arrangement

Com funciona Seeking Arrangement?

Com moltes altres webs de cites , aquesta té una versió gratuïta que permet subscriure-s'hi però que no permet massa "alegries" de participació. Els membres masculins, per exemple, poden enviar un màxim de 10 missatges a altres persones.

Com es pot tenir més interacció i obtenir més eines per poder contactar i buscar una Sugar Baby ? Contractant la versió Premium de www.seeking.com . La subscripció Premium daquesta plataforma té una sèrie davantatges per a lusuari. Així, aquest pot:

  • Amagar el seu estat quan està en línia, així com la data d'inscripció i el país on viu.
  • Amagar el seu perfil perquè no aparegui als resultats de cerca.
  • Enumerar tres ubicacions.
  • Ometre la publicació de fotografies (els membres estàndard, per la seva banda, les han de col·locar).
  • Utilitzar filtres de cerca avançada. Aquests filtres permeten trobar la millor coincidència entre un Sugar Daddy i un nadó de sucre. Gràcies a ells podran coincidir els que busquen una relació de llarg termini i els que busquen una cita casual.
  • Rebre una notificació quan es llegeix un missatge seu.

Al costat de la membresía Premium hi ha una Diamond que serveix, sobretot, per millorar els resultats de cerca. Per accedir a la categoria Diamond cal haver estat Premium durant dos mesos.

El registre a Seeking.com és gratuït.

El fet que hi hagi milers de perfils activats a SeekingArrangement converteixen aquest site en un dels més populars dins d'aquest segment de les pàgines de cites . La comunicació entre els usuaris del mateix es fa només a través de missatges.

Seeking

SeekingArrangement: procés de registre

Igual que en altres webs de cites, el registre és molt senzill. Amb poca informació i d'una manera ràpida, l'usuari ja es pot registrar al lloc.

El primer que heu de triar l'usuari de www.seeking.com és el tipus de compte. Les opcions són tres:

  • Sugar Baby
  • Sugar Daddy
  • Sugar Mommy

Assenyalat això, lusuari ha dindicar amb quin gènere desitja mantenir una relació de sucre. Les opcions són també tres: homes, dones o tots dos.

Arribats a aquest punt, toca parlar de diners. Quant espera del pare o la mare de sucre el nadó? Quan voleu gastar el papi o la mami? Qui empleni el perfil ha de contestar aquesta pregunta des de la seva posició en la relació que intenta forjar.

Per completar el procés de registre a Seeking cal indicar un correu electrònic. Per incrementar les possibilitats de connectar amb altres usuaris es recomana connectar Facebook , Instagram i altres comptes socials al perfil.

Finalment, lusuari daquesta plataforma ha de carregar una imatge de perfil.

Web de cites

Seeking Arrangement app

Com totes les pàgines de contactes , hi ha una aplicació per a mòbil d'aquesta plataforma. Aquesta presenta una imatge molt similar a la de lescriptori del lloc web.

Tant una com l'altra poden semblar molt senzilles als usuaris més joves, però cal pensar que hi ha força Sugar Daddys que, per qüestions d'edat i per manca de reciclatge i comoditat, no estan molt posats en el tema de les noves tecnologies i que, per tant, agraeixen un disseny senzill i molt visual que els resulti còmode en fer-lo servir.

El disseny de laplicació és simple i els usuaris poden accedir a les funcions a través de la barra de navegació que apareix a la part inferior de la pantalla.

L'aplicació utilitza el servei GPS per fer cerques i coincidències, però per motius de privadesa només mostra el país i la ciutat, mai una ubicació més exacta.

Que aquesta sigui la plataforma de Sugardate més popular a Espanya no vol dir que sigui l?única. Ni tampoc la més moderna. L'exemple de zukery.com ho demostra.

Què és Zukery ? Un web creat recentment i que, actuant a Barcelona i Madrid, facilita poder establir relacions d'aquest tipus a Espanya.

Amb uns estrictes controls d'accés, en aquest lloc les subscriptores són les "noies ensucrades" i els "sugar daddies" són usuaris anònims que contactaran amb les noies a través de les dades de contacte facilitades a la web.

Un dels grans avantatges que ofereix aquesta web als seus usuaris és que no han de crear cap perfil per contactar amb una noia dolça. Això sí: per poder-ho fer han de complir les estrictes normes que fixa el lloc. El compliment de les normes esmentades és fonamental (i un requisit obligatori) perquè les relacions que s'estableixin pertanyin a l'univers Sugardating i no a qualsevol altre tipus de relació entre adults.

Però a més a més la web té una xarxa social de sugar girls a l'estil d' Onlyfans però obert, sense necessitat de pagar per veure'n el contingut.

Web OnlyFans