Úrsula Corberó nua i follant: vídeos i fotos sexys i hot

Dijous, 19 de Maig de 2022

Es pot desitjar una adolescent? Humbert Humbert, el protagonista de la famosa novel·la Lolita , escrita per l'escriptor Vladimir Nabokov, diria sens dubte que sí. I nosaltres li donaríem la raó contemplant les imatges de l'actriu catalana Úrsula Corberó a la sèrie Física i Química.

Quan es va rodar aquella sèrie, Ursula Corbero ja tenia 19 anys. Era, doncs, més gran. Però el seu físic juvenil i la seva cara de nena travessa li permetien interpretar el paper d'una alumna del famós institut Zurbarán de la cèlebre sèrie televisiva emesa per Antena 3 entre el febrer del 2008 i el juny del 2011. Ja llavors vam veure el que la catalana seria : una de les actrius més sexys del nostre país.

I és que el qualificatiu de sexy és el que li quadra millor a Úrsula Corberó. A la manera clàssica és possible que hi ha actrius més maques en el nostre panorama cinematogràfica, però poques poden competir amb ella pel que fa a la morbositat.

Aquesta actriu, nascuda l'agost del 1989 (va camí d'uns 33 anys impressionants), és pura morbositat. A la seva mirada nia la provocació i la concupiscència; en el seu somriure, la picardia i el desvergonyiment. El seu cos prim però de corbes afrodisíaques és un monument a la temptació. Si el dimoni fos dona, tindria sens dubte el rostre i les formes de la Ursu.

Va ser exactament així com se'ns va aparèixer una nit a El Hormiguero , el programa conduït pel presentador valencià Pablo Motos. Úrsula vestia un texà i una samarreta amb un gran cor estampat. Quin repte li va plantejar el pèl-roig? Ballar un tema de Beyoncé.

La Corberó havia anat al programa acompanyada d'Amaia Salamanca. Totes dues estrenaven per aquestes dates XP3D , una pel·lícula de terror en 3D. Però el que vam veure aquella nit al plató d' El Hormiguero no tenia res a veure amb el terror i sí molt amb la luxúria.

L'actriu de Sant Pere de Vilamajor ens va ensenyar en només dos minuts el que és posar divertit el personal cimbejant la cintura i movent el cul. L'actriu, ficada en aquell moment a provocativa ballarina, es palmejava el darrere, el seu diví del darrere, aquelles posadores a les quals res els falta ni res els sobra i que són una de les parts més destacades i atractives de l'anatomia d'aquesta morbosa actriu .

Úrsula Corberó pits

Úrsula Corberó nua

Contemplar Úrsula Corberó nua i d'esquena és suficient per tornar-se boig de desig per ella, per apostar-ho tot a la carta d'obeir les seves ordres i per resignar-nos a clavar-nos als seus peus, submisos com a gossets obedients.

I és que res com el darrere d'Ursulita per confirmar tan excitant i provocatiu com pot ser la rereguarda d'una dona. El cul d'Úrsula Corberó és un cul que sembla fet per ser sodomitzat. Sembla que estigui demanant a crits que algú ho penetri. O que algú enfonsi la cara entre les seves natges i assaboreixi tot el que de saborejable té una dona en aquesta zona de la seva anatomia.

Ursula Corberó nude i d'esquena és una invitació al sexe anal, al petó negre, a la postura del gosset, a l'spanking... De cara i mirant-nos als ulls, és simplement la imatge viva de la luxúria, del sexe sense mesura ni complexos, d'un carpe diem construït a base de petons, lamidos, magreos, carícies, xumets... Passió desbordada i en estat pur. Kamasutra repassat una vegada i una altra.

Si fóssim mares no t'estimaríem com a núvia per als nostres fills. I no perquè t'haguem vist, metralleta a la mà i amb un mico vermell, assaltant Fàbriques de Moneda i Timbre i Bancs d'Espanya a La casa de papel . No us voldríem com a parella dels nostres fills no per ser lladre, sinó per ser sexualment irrebatible.

Si algú amb un mico vermell tampoc massa estret ens posa tan divertits... com no ens posarà en biquini, amb un vestit de gala, amb un desenfadat look casual o en topless, sorpresa a la platja lluint aquests bonics préssecs que té per pits?

Els pits d'Úrsula Corberó no trenquen l'equilibri visual del cos espigat. Pensar en com els mugrons han d'eriçar-se en ser fregats o en posar-se calenta la seva propietària és inevitable. No necessita abundància de pits per resultar letal. L'actriu en té prou amb aquesta mirada penetrant, irònica, altiva i esquinçada, aquestes corbes de somni en un cos de canell, aquest cul imbatible i aquests llavis seductors tant a la serietat com al somriure per irradiar morbositat per tots els porus de la seva pell .

Úrsula Corberó nua

Úrsula Corberó follant

La imatge morbosa d'aquesta maca de trenta anys que de tant en tant penja meravelloses fotos a les xarxes socials (busca Úrsula Corberó Instagram i descobreix el que és erotisme del bo i sensualitat a dojo) ens fa pensar en una pantera sexual.

Úrsula Corberó follant no ha de ser qualsevol cosa. Ho podríem preguntar a algun dels homes que han passat per la seva vida. Entre ells trobem l'actor Israel Rodríguez, el tennista Feliciano López , l'actor i model Andrés Velencoso i, actualment, el també actor Chino Darín, a qui l'actriu va conèixer rodant la sèrie L'ambaixada . Ho podríem preguntar, sí, però preferim imaginar.

La imaginació és fonamental en el sexe i en això no ens deixarem vèncer per ningú. El nostre imaginar no té límits. Per això concep el follar d'aquesta noia de trenta com el follar desbocat d'una nimfòmana que intuís que no hi ha demà. Imaginem Úrsula Corberó nua i follant donant-ho tot sense tabús ni remilgos al llit, al jardí, al lavabo d'un centre comercial, en una escala a les fosques, sobre el taulell de la cuina.

En una dona amb la imatge que projecta aquesta famosa actriu, els prejudicis semblen no tenir-hi cabuda. Per això creiem amb tota la fermesa de la nostra fe eròtica que per a aquesta atractiva i sexy dona el sexe és com respirar. Que ho necessita diàriament per sentir-se bé. I amb aquesta imatge ens tanquem al lavabo a rendir-li complert homenatge.

Úrsula Corberó follant