Massatge tàntric: què és i per a què serveix i passos per a ell

Dilluns, 14 de Març de 2022

Massatge tàntric . Són molts els centres i salons de massatge que l'ofereixen actualment entre els serveis. Saps en què consisteix? Segurament ho relaciones amb una pràctica de tipus sexual i, en el fons, ho és. Però és molt més que això. No en va, el Tantra és tota una filosofia de vida que presta especial atenció a allò mental ia allò espiritual. El seu objectiu, doncs, ha d'anar més enllà del que és purament corporal.

En aquest post t'explicarem què és un massatge tàntric , t'especificarem els seus beneficis, et direm en què es diferencia d'un massatge eròtic i et detallarem com s'aplica pas a pas.

Massatge tàntric: què és i per a què serveix?

Hi ha moltes persones que creuen que un massatge tàntric és el mateix que un eròtic. Estan equivocades. A primera vista, els dos tipus d'estimulació es podrien assemblar, però no són el mateix. D'alguna manera, el tàntric podria definir-se com un eròtic però aplicat de manera diferent i buscant altres objectius.

Més endavant us parlarem de les diferències entre aquests dos tipus d'estimulació, però de moment quedeu-vos amb la idea que, de forma molt resumida, un tantra massage és un massatge eròtic aplicat amb tècniques tàntriques.

Què volem dir amb això? Que tot allò que es persegueix durant la pràctica massatgística és l'objectiu final del Tantra en si, és a dir: l'equilibri i l'harmonia de les energies cap a un estat superior de consciència utilitzant de manera adequada l'energia sexual que habita dins de tots nosaltres.

En fer aquest tipus d'estimulació es treballen especialment les zones erògenes. Aquesta feina busca potenciar el coneixement del cos per part de la persona massatges i l'estimulació dels seus sentits.

Que l'estimulació de què parlem condueixi a l'èxtasi orgàsmic és habitual, però no és el que identifica aquesta pràctica. L'orgasme no és prioritari. El que és prioritari és portar la persona massatges cap a un estat de consciència pura i de plenitud espiritual mitjançant la correcta estimulació i canalització de la seva energia eròtica.

I és que el Tantra, més que una cosa específicament eròtica, és tota una filosofia de vida. El que persegueix no és aquest instant de goig sexual que es concreta a l'orgasme, sinó el desenvolupament dels nostres sentits i, per tant, el nostre enriquiment i una forma de saviesa que ens permeti harmonitzar desig i espiritualitat.

Massatges tàntrics

Beneficis i avantatges

L'estímul de desig sexual de la parella és un dels grans objectius d'aquest tipus d'estimulació i també és un dels seus grans beneficis. Però això no és l'únic. Amb amplis avantatges per al cos, per a la ment i per a l'esperit, el massatge tàntric té, entre d'altres, els beneficis següents:

 • Ajuda a trobar lequilibri físic i mental.
 • Ens permet prendre consciència del nostre propi cos.
 • Millora la nostra manera de respirar i, per tant, optimitza la funció del nostre aparell respiratori.
 • Disminueix l'ansietat i l'estrès afavorint el fet que puguem gaudir d'un estat de calma i un bon estat d'ànim.
 • Fomenta la relació física i afectiva de la parella.

Alguns d'aquests beneficis també es donen a l'anomenat massatge sensitiu oa l'eròtic, però això no vol dir, com hem indicat anteriorment, que siguin el mateix. En el proper apartat us explicarem les diferències entre l'un i l'altre.

Massatge sensitiu

Diferències entre massatge eròtic i tàntric

Moltes persones tendeixen a confondre els massatges eròtics amb els massatges tàntrics. Tot i que tenen molts punts en comú, no són el mateix.

Els primers estan directament lligats al concepte de plaer. En molts casos, aquest plaer arriba fins al punt de l' ejaculació . Els massatges amb final feliç , amb els diferents tipus de finalització, serien una forma molt comuna dins del grup d'aquest tipus de pràctiques. Són moltes les persones que recorren a aquesta pràctica buscant precisament el happy end .

Els segons, per part seva, persegueixen uns objectius diferents. En ells, el plaer (i, dins seu, el plaer eròtic) no és la fi, sinó un camí. Cap a què? Cap a l'expansió de la consciència.

La intenció subjacent darrere de cadascuna d'aquestes pràctiques és, també, diferent. L'eròtic vol excitar. El tàntric , perseguir aquesta expansió de la consciència de què parlàvem anteriorment.

Finalment, cal ressaltar que l'actitud entre massatgista i massatge és també diferent en un tipus d'estimulació i en una altra. Al tàntric hi ha un corrent d'amor i devoció cap a l'altre que no es contempla a l'eròtic. Aquest segon és molt més lligat a allò purament sexual. L'amor aquí no compta tant.

Vegem a continuació com es fa un tantra massage.

Massatgista tàntrica

Massatge tàntric: passos per a ell

Si t'aboques al teu cercador de capçalera i tecleges massatges tàntrics vídeos podràs veure com se't deriva a un llarg llistat de pàgines porno en les que es mostren imatges d'alt contingut eròtic que tenen poc a veure amb el que veritablement és una pràctica d'aquest tipus.

I és que el massatge lingam , una pràctica massatgística de caràcter tàntric, no és exactament una simple masturbació, tal com es contempla a molts d'aquests vídeos en streaming. Tampoc ho és el massatge yoni , que seria el tàntric però centrat en els genitals femenins.

Si vols aplicar un tantra massage el primer que has d'interioritzar és que els passos s'han de fer lentament i mostrant en tot moment devoció i amor cap a la persona que el rep. Aquests dos conceptes no han de confondre's amb el de submissió. El massatgista o la massatgista ha de mantenir sempre el control de la situació i ha de mantenir el ritme daplicació adequat.

Tenint en compte el que s'ha dit, i un cop escollit l'oli o el gel, hauràs de seguir els passos següents:

 1. Massatge suaument pit i espatlles i descendeix cap a abdomen, peus i el seu després fins a les cames, tot això de manera lenta i calmada.
 2. Massatge cuixes, perineu i pubis.
 3. Concentra't de forma momentània als testicles. En fer-ho, agafa'ls a la mà i gira'ls suaument amb els rovells dels dits. Arrossegueu amb suavitat les ungles per l'escrot.
 4. Comença a acariciar el tronc del penis. Per això, enrotlla la teva mà al seu voltant i fes moviments llargs i lents al llarg de tota la seva longitud per alternar-los a continuació de mà i de ritme. En fer això, feu que variï també la força i la velocitat de l'estimulació.
 5. Acaricia el fre i el cap del penis però sense perllongar aquesta estimulació. La clau és acostar el massatge a l' orgasme però sense abocar-lo a ell. Si s'hi acosta, redueix la velocitat de l'estimulació i centra-la en zones properes al penis però sense arribar-hi. Digues al massatge que respiri profundament.
 6. En cas que acceptés l' estimulació prostàtica procedeix a realitzar-la amb el teu dit i el seu anus ben greixats de lubricant. En el massatge tantra , a la pròstata se la coneix com el punt sagrat .

Arribats a aquest punt cal assenyalar que l'orgasme no és necessari per donar compliment a aquest tipus de pràctica tàntrica, però és habitual acabar amb ell.

Si et ve de gust viure una experiència així, només has de teclejar al teu ordinador massatge tàntric Madrid , o Barcelona, o Sevilla, o Saragossa, o Màlaga, o la ciutat espanyola on visquis, per descobrir quants centres i salons hi ha a prop teu per gaudir d'una experiència que tot home hauria de viure almenys una vegada a la seva vida. En un altíssim percentatge de situacions, qui ho prova repeteix.

Massatge Tàntric Madrid