Massatge lingam: pas a pas del massatge tàntric masculí

Dilluns, 07 de Març de 2022

Dentre els diferents tipus de massatges englobats sota el paraigua del Tantra u dels més populars és el massatge lingam . Aquest ritual, que centra la seva atenció en lhome, es fonamenta en lestimulació manual de la zona genital masculina.

Parlar d'aquest tipus d'estimulació porta moltes persones a pensar que portar-la a la pràctica és una cosa així com realitzar una forma de masturbació . Res més lluny de la realitat. Qui es masturba o és masturbat persegueix l'orgasme i, amb ell, l'ejaculació. L?objectiu aquesta pràctica és un altre. El que persegueix és una mena de sanació sexual per, amb ella, assolir un nivell més alt en l'evolució personal.

En aquest article explicarem què és lingam , com es realitza aquest massatge tàntric pas a pas i quins són els seus beneficis.

Lingam

Què és lingam?

Vara de llum. Això és el que significa exactament el terme sànscrit lingam . A Tantra , parlar-ne és parlar de l'òrgan sexual masculí per excel·lència: el penis . Aquest òrgan, contemplat des del punt de vista de la sexualitat sagrada, s'encarrega de donar plaer i proporcionar o fer incrementar l'energia creativa.

És precisament aquest òrgan (el fal·lus) el que és massatge quan s'aplica aquest massatge tàntric per a home . Però no només és el centre d'atenció d'aquesta tècnica massatgística. També ho són els testicles, el perineu i la pròstata.

Com hem indicat anteriorment, allò que es persegueix amb aquesta estimulació manual d'aquestes zones profundament erògenes de l'anatomia masculina no és tant un orgasme final explosiu com una onada d'orgasmes múltiples que es vagin produint durant tota la sessió però sense que aquests orgasmes vagin associats directament a l'ejaculació.

Gràcies a aquesta experiència, la persona que gaudeix daquest massatge genital aconsegueix que es desperti la seva energia Kundalini . També aconsegueix canalitzar l'energia sexual generada pel chakra arrel. La canalització d'aquesta energia permet guarir malalties de caràcter mental i emocional. A certs nivells de pràctica i d'aprofundiment en els sabers tàntrics, es pot també assolir la il·luminació o samadhi .

Aquests serien els principals beneficis del massage lingam. Però en té més. D'ells en parlarem a continuació.

Com fer massatge Lingam

Beneficis del massatge tàntric home

Entre els beneficis d'aquesta estimulació podem destacar els següents:

  • Ajuda a controlar l'ejaculació precoç.
  • Ajuda a tractar les situacions de disfunció erèctil, insensibilitat o hipersensibilitat genital.
  • Ajuda a alleujar problemes psicològics relacionats amb la por o les inseguretats.
  • Redueix l'estrès.
  • Millora la respiració.

El benefici principal d'aquest tipus de massatge tàntric és, sens dubte, que ajuda a dissociar i distingir els termes orgasme (que és un fenomen energètic) i ejaculació (que és un fenomen químic).

Gràcies a aquesta pràctica, s'evita buidar-se d'energia que és l'ejaculació. Gràcies a aquesta tècnica massatgística, aprofitem millor la nostra energia orgàsmica i l'aprofitem per avançar pels camins del Tantra.

El que hem dit anteriorment... vol dir que hem d'evitar ejacular per tots els mitjans? No. Ni molt menys. No ejacular per sistema quan el cos demana fer-ho pot acabar produint greus problemes físics.

No passa res per no ejacular de tant en tant en aquelles ocasions en què el cos demana fer-ho, però fer-ho per sistema pot produir, si més no, prostatitis. Hi ha qui també parla que pot afavorir l'aparició d'un càncer de pròstata i comportar problemes mentals.

Com se sol dir, és millor gaudir d'aquesta pràctica en la seva justa mesura i entenent-la correctament. Cal no convertir-se en un fanàtic de la no ejaculació. Es pot gaudir de les meravelloses sensacions d'un massatge lingam per, al final, alleujar-se amb un intens i meravellós orgasme acompanyat de la seva ejaculació corresponent.

Si viviu a la capital d'Espanya, teniu a l'abast de la mà gaudir d'una experiència d'aquestes característiques. Només cal que teclegis al teu cercador d'internet massatge lingam Madrid perquè descobreixis un llistat de spas i centres de massatge on podràs gaudir dels beneficis que es deriven d'aquesta meravellosa pràctica eròtico-tàntrica.

massatge lingam Madrid

Massatge lingam pas a pas

Atesa la filosofia que acompanya aquesta pràctica tàntrica i coneguts els seus múltiples beneficis quan se'n gaudeix amb mesura i coneixement, veurem com s'aplica un massatge d'aquest tipus.

El primer que cal fer és crear un ambient idoni per gaudir duna experiència daquest tipus. Cal intimitat, lògicament, però també una llum càlida, una temperatura agradable, una bona olor (espelmes, encens, perfum...), potser, fins i tot, una música relaxant. A Madrid podràs trobar una massatgista eròtica que sempre tindrà en compte aquests detalls.

Estimular el màxim de sentits possibles és la millor manera de gaudir d'una experiència així i d'extreure'n els màxims beneficis.

Un cop creat l'ambient relaxat i íntim necessari, cal seguir els passos següents:

  1. Utilitza un oli natural del teu gust per lubricar penis, escrot, perineu i anus. Quin oli? El que més t'agradi. Els d'argan, coco o ametlla són tres bons olis de massatge per a aquest tipus de pràctica. En aplicar el lubricant cal evitar que s'inundi amb ell la zona anal, ja que pot resultar molest per a qui rep el massatge.
  2. Realitza estiraments al penis. Això ajudarà a la seva erecció i, alhora, evitarà que es congestioni la zona de la musculatura pèlvica.
  3. Estimula els testicles lentament. Pots, de tant en tant, prendre'ls i "llençar-los" amb extrema suavitat. Tot això, a banda de resultar molt plaent per a qui és estimulat, potencia també la secreció d'hormones masculines.
  4. Fa massatge el perineu. Aquesta zona de l'anatomia masculina sol estar més carregada del que creiem. En fer massatges, s'afavoreix que la sang flueixi cap a la zona genital. Segons el pensament tàntric, també flueix l'energia sexual.
  5. Estimula l'anus. Amb això, lentament i suaument, s'aconseguirà la relaxació. Un cop relaxat l'anus, es podrà practicar el massatge prostàtic . La pròstata, cal no oblidar-ho, és el punt G masculí. La seva estimulació permet orgasmes més intensos. Un lingam prostàtic és font de molt plaer per a aquells homes que, alliberats de tabús, consenten l'estimulació anal.

Tots aquests passos que hem indicat han d'anar acompanyats d'una bona dosi d'amor o, si es prefereix anomenar-ho així, de respecte i devoció cap al cos de l'altre. Vivint aquesta pràctica d'aquesta manera, se'n gaudirà molt més. Les lleis del Tantra determinen que cal viure aquest tipus de pràctica com una forma de meditació.

Si les instruccions no t'han quedat del tot clares, adreça't al teu cercador d'internet, tecleja massatge lingam vídeo i comprova a veure què t'ofereix la xarxa. Segur que us ensenya molt sobre aquest tipus de pràctica.

Massatgista eròtica