Gronxador sexual: tipus i postures eròtiques per fer-lo servir

Dimecres, 02 de Març de 2022

L'univers de les joguines sexuals és gairebé inacabable. El que és habitual, quan se'n parla, és pensar en vibradors, dildos, boles xineses, plugs anals... Però el sexe és el millor territori per deixar volar la imaginació. T'has plantejat els usos que pot tenir i com pot ser de divertit, sexualment parlant, un gronxador sexual .

Un gronxador eròtic pot introduir un marcat accent lúdic a les teves relacions sexuals. Aquestes, alhora que més intenses i plaents, poden ser molt més divertides.

T'imagines totes les postures sexuals que et poden permetre recrear un aparell d'aquest tipus? El Kama Sutra se't pot quedar petit si tens un gronxador de l'amor , una certa forma física i una mica de pràctica.

Però... què és un gronxador sexual? Un artefacte compost per una sèrie d'arnesos ajustables que es poden enganxar a diferents llocs (sostres, portes...) i que permeten a un dels dos membres de la parella (que acostuma a ser la dona) quedar suspesos a l'aire mentre es mantenen relacions sexuals.

En alguns casos, aquest tipus d'artilugis arriben a comptar amb corretges per als turmells. Què s'aconsegueix? Majors obertures de cames i penetracions més senzilles i profundes.

El disseny d'aquestes joguines eròtiques permet la seva fàcil col·locació i retirada i arriben a suportar pesos de fins a 160 kg.

A continuació t'explicarem els diferents tipus de gronxadors eròtics existents i, el que és més important, com fer-los servir.

Gronxador sexual

Tipus de gronxador sexual

En els sexshops es poden trobar models molt variats de gronxador per a sexe . Tots ells, però, es poden agrupar bàsicament en dues modalitats prototípiques:

  • Els que es pengen al sostre.
  • Els que tenen el seu propi suport.

Aquests artefactes acostumen a venir assemblats de fàbrica, per la qual cosa el seu muntatge no sol ser complicat.

Els de sostre tenen un cable d'acer que es cargola al gronxador. Aquest tipus d'artilugi és el més indicat per a totes aquelles parelles que li donen un ús intens. Un dels seus grans avantatges, a més, és que permet girar 360 º. Hi ha models que arriben a suportar fins a 200 kg de pes.

Hi ha models que es poden instal·lar en una porta. Els gronxadors de sexe de porta permeten més mobilitat a aquelles parelles a qui agrada experimentar amb els canvis d'ubicació. Aquests models, més econòmics, tenen un handicap: habitualment (i llevat que qui el faci servir tingui molta flexibilitat) permet fer molt poques postures.

Els que compten amb el seu propi suport també són resistents, ja que es fabriquen amb tubs d'acer. Aquest tipus de gronxadors eròtics solen suportar fins a 150 kg de pes.

Un artefacte d'aquesta mena pot estar realitzat amb molts materials, però el més habitual és trobar-los fabricats amb neoprè o naylon, ja que són materials molt agradables al tacte.

Gronxador per penjar al sostre

Com fer servir un gronxador eròtic

Un gronxador de sexe es caracteritza per portar incorporades obertures per introduir les cames i, també, per poder utilitzar les mans segons la postura escollida.

Les possibilitats que té una parella de gaudir d'un giny són moltes. La creativitat dels membres de la mateixa determinarà, en bona mesura, l'ús que es doni a la joguina. En alguns casos, seran tots dos els qui estiguin a l'aire. En altres, només un estarà "penjat" mentre l'altre roman de pell. Sigui quina sigui l'opció triada i la postura adoptada, l'ús d'un gronxador sexual exigeix un equilibri mínim i també de força.

Per fer servir els de sostre cal enganxar-los amb unes argolles especials al mismp. Després, n'hi haurà prou amb seure com en un d'aquells gronxadors clàssics que es poden trobar als parcs infantils.

Per fer servir els de porta s'han de passar els dos extrems de les corretges per sobre de la mateixa per, a continuació, tancar-la i assegurar-la. A l'extrem d'aquestes corretges hi ha dues espècies d'agulles que permeten introduir les cames per així quedar suspès a l'aire.

Per poder trobar l'angle perfecte de penetració, qui estigui suspès a l'aire s'haurà de subjectar amb força a les corretges per començar a gaudir.

Al territori BDSM aquest és un aparell molt valorat. No en va, hi ha moltes persones que en diuen gronxador sado . I és que, és clar, tenir la persona submisa o esclava penjant del sostre i, amb això, en bona mesura immobilitzada, permet molts jocs de dominació i tortura eròtica.

Gronxador amb suport propi

Postures sexuals per a sexe suspès

Com hem indicat anteriorment, l'ús d'una joguina exigeix molta imaginació. És ella, unida a les seves prestacions i característiques, la que li dóna sentit. Creiem, doncs, que ha de ser el teu propi imaginar (i el de la teva parella) qui us porti a gaudir d'un utensili així.

No obstant això, nosaltres et proposarem diverses posicions eròtiques perquè, si us enxampa amb la imaginació adormida, en pugueu gaudir. Aquestes postures són les següents:

  • Sexe oral. Com bé saps, el sexe va molt més enllà de la penetració. O pot ser molt més variat. El cunnilingus i la fel·lació són dues pràctiques molt plaents. Gaudir-les suspès pot ser una bona manera de donar-los un toc especial. En aquests casos: la part passiva estarà suspesa i recolzarà la seva esquena a la base més ampla de les cintes. La part activa, per la seva banda, romandrà a terra per proporcionar estabilitat a la pràctica sexual. Amb una mica de pràctica es pot arribar a practicar el 69 .
  • Gosset volador. Coneixes la postura del gosset, oi? ¿T'ha acudit practicar-la sobre un d'aquests divertits aparells. La teva noia, estirada cap per avall sobre les cintes, et rep a tu, que estàs dret i la penetres des del darrere. El vaivé del gronxador pot resultar molt, però que molt eròtic i plaent.
  • Asseguts cara a cara. Aquesta manera de mantenir relacions sexuals pot ser molt romàntica. No debades, noia i noia estan cara a cara, mirant-se i sentint el contacte dels seus pits. Per practicar-la, el noi s'asseurà al gronxador i ella s'hi col·locarà. Les sensacions es multiplicaran per deu en no tenir punts de suport.

Sens dubte, hi ha moltes més possibilitats per gaudir d'aquest artefacte. Es pot provar, per exemple, un vertical. O es pot fer el carretó, estant els dos membres de la parella suspesos. O es pot assajar la cullereta voladora (ell assegut i ella asseguda sobre ell però donant-li l'esquena). Les postures, sens dubte, poden ser moltes. No en va a aquest aparell se'n diu també gronxador sutra .

T'atreveixes a provar-ne un?

Postures sexuals amb gronxador