Anells per al penis: què són, com es fan servir i per a què serveixen

Dijous, 27 de Gener de 2022

Hi ha joguines sexuals molt populars. Tothom parla dels vibradors i dels succionadors de clítoris tipus Satisfyer . Però hi ha sextoys d'aparença molt humil que són molt eficaços i que són de gran ajuda a l'hora d'intensificar el plaer sexual. Un d'aquests productes eròtics són els anells per al penis .

De les funcions dels cèrcols per al penis , dels tipus que es poden trobar al mercat i de com col·locar-los i usar-los us parlarem en aquest post.

Per què serveix l'anell al penis?

Aquest article eròtic està dissenyat per crear una lleugera congestió sanguínia al membre masculí. Aquesta lleugera congestió és la que permet a l' anell penis complir una sèrie de funcions que es podrien resumir en una: procurar més plaer no només l'home, sinó també la dona.

Les funcions principals del cock ring són les següents:

 • Facilita ereccions més duradores i potents.
 • Retarda l'ejaculació, fet que el converteix en una joguina sexual de molta ajuda a l'hora de lluitar contra l'ejaculació precoç.
 • Estimula alhora el fal·lus i el clítoris.
 • Permet experimentar orgasmes més intensos.

Cock ring

Tipus d'anells sexuals

Si vols gaudir de les meravelloses prestacions d'aquesta joguina per a adults has de saber que n'hi ha de molts tipus i que l'elecció, per aquesta varietat, no sempre és senzilla.

N'hi ha d'elàstics i n'hi ha de rígids. N'hi ha per abraçar només la base del penis i n'hi ha per abraçar també l'escrot. N'hi ha de mida estàndard i n'hi ha, també, per a mesures de fal·lus una mica més especials. N'hi ha amb vibració, amb comandament a distància, amb estimulador de pròstata...

Els tipus més habituals són els següents:

 • Amb vibració. L' anell vibrador va equipat amb un petit però habitualment potent motor que serveix per proporcionar sensacions molt especials. Els més sofisticats tenen comandament a distància.
 • Ajustables. Aquest tipus de cock ring és molt recomanable per a qui encara no ha utilitzat un anell de penis . No en va, hi ha qui pot sentir por d'utilitzar-ne un de rígid. Ajustar la tensió pot donar al principiant aquest plus de seguretat que necessita per confiar plenament en aquest tipus d'articles. Els anells d'aquest tipus tenen un bucle corredís que permet prémer-lo o afluixar-lo segons siguin les necessitats del moment. Dins aquest tipus podem trobar jocs que inclouen anells ajustables únicament per al fal·lus, per als testicles o per a tots dos.
 • Amb estimulació anal i prostàtica. Aquests anells estan especialment dissenyats per complir una doble funció. D'una banda compleixen les funcions habituals d'un cèrcol i de l'altra presenten un apèndix destinat a ser inserit a l'anus ia estimular la pròstata .
 • Per a parelles. Quina és la novetat que presenten aquests models davant d'altres? Que tenen un disseny especial i, habitualment, vibració per permetre l'estimulació del clítoris mentre l'home penetra la dona.
 • De metall. Si l'ajustable és l'anell sexual més recomanat per a qui s'està iniciant en aquest tipus de joguina eròtica , el de metall és l'idoni per a qui ja ha experimentat un temps amb aquest tipus de joguina sexual. La seva subjecció és ferma. No es recomana fer-lo servir quan no es té experiència. No són fàcils de treure en cas demergència.

Vistos els diferents tipus d'anells per al penis existents al mercat, cal fer referència als materials amb què aquestes joguines poden estar fetes. Els més comuns són els d´acer inoxidable i els de silicona.

Els cèrcols de silicona, a més del seu agradable tacte, són més fàcils de posar i treure que els d'acer inoxidable o els d'altres materials rígids. El fet que permet un cert nivell de flux sanguini fa que disminueixi el risc d'accidents.

Anell penis amb vibrador

Com es fan servir els anells per al penis?

Triat el tipus de cèrcol que s'utilitzarà, cal saber com posar-ho. Com es posa un anell per al penis ?

El primer que cal tenir present és que per col·locar-lo, el fal·lus ha d'estar en estat flàcid o semiflàcid.

En aquest estat, l'anell es col·locarà sobre el gland i s'endurà fins a la meitat del membre. Un cop arribat allà, l'anell es portarà fins on es vulgui. Pot portar-se fins al final del fal·lus i pot portar-se, també, fins més enrere dels testicles. El més habitual és col·locar-lo a la base del membre viril, encara que hi ha qui el col·loca al mig o, fins i tot, a la punta, pràcticament al gland. Experimentar amb les diverses opcions pot ser una bona manera d'extreure més plaer a aquesta joguina.

En col·locar l'anell cal valorar que aquest quedi apretat però sense que faci mal. Col·locat, hi ha de cabre, almenys, un dit. Cal tenir en compte que el fal·lus augmentarà la seva mida quan sigui estimulat o s'exciti. La inflor anormal del penis ens indica que està massa pressionat i, per tant, que hem de retirar de seguida l'anell.

Per saber quin diàmetre ha de tenir el cèrcol s'ha de mesurar amb una cinta mètrica el perímetre del penis quan estigui erecte i cal dividir el resultat obtingut entre 3,14. La xifra resultant serà la del diàmetre.

Una bona manera de facilitar l‟extracció de l‟anell en cas d‟emergència és haver utilitzat lubricant de base aquosa. L'ús de lubricant íntim també evitarà possibles reaccions cutànies. Si es nota qualsevol irritació, l'anell ha de ser retirat immediatament.

L'ús d'aquest tipus de joguina sexual també és compatible amb l'ús de preservatius. Qui l'hagi de fer servir haurà de col·locar-se primer el condó amb el penis completament erecte, haurà d'afegir unes gotes de lubricant al preservatiu i, a continuació, haurà de col·locar-se el cèrcol amb cura.

Hi ha dues coses que no s'han de fer en fer servir un cockring:

 • Usar-lo durant més de 30 minuts.
 • Prendre pastilles per a l'erecció mentre es fa servir.

Per fer servir un anell per al penis es recomana també rasurar el pèl púbic. Que els pèls de la zona genital es quedin enredats a l'anell no és gens agradable.

Anells de silicona