Conillet rampant: vibrador rabbit per estimular el clítoris

Dilluns, 24 de Gener de 2022

Hi va haver un temps en què era tabú parlar de masturbació femenina . Poques dones, de fet, reconeixien masturbar-se. Sèries com Sexe a Nova York han ajudat a trencar el tabú. Avui moltes dones ja reconeixen que el plaer en solitari no només és cosa de nois. Amb els dits i les mans o amb ajuda d'alguna joguina eròtica , les noies també saben procurar-se plaer sexual per si soles. Moltes utilitzen un sex toy molt especial i de divertida aparença: el conillet rampant o vibrador de conill .

Com qualsevol tipus de joguina sexual , el consolador de conill pot servir per ser utilitzat en solitud o per compartir amb la parella. Al cap ia la fi, els jocs compartits són sempre millor que els solitaris.

En aquest article t'explicarem què és un conillet rampant i com utilitzar-lo.

Joguina sexual conill

Què és un conillet rampant?

Aquesta joguina eròtica s'anomena així, vibrador de conill , per la seva forma peculiar. A l'extrem té dues orelles de rabbit que compleixen una funció cabdal: la d'estimular el clítoris .

Els estudis sobre la sexualitat femenina demostren que aquest tipus destimulació és fonamental en el procés dexcitació i plaer femenins. No en va, la dona experimenta la major part dels orgasmes a partir de l'estimulació del clítoris. Aquest òrgan, a més, no compleix cap funció reproductiva. Hi ha, única i exclusivament, per proporcionar plaer. Quan se l'estimula s'omple de sang i s'infla com si fos un petit penis. Conformi la dona avança cap a la resposta orgàsmica, aquest òrgan es tensa.

El primer artefacte d'aquest tipus va veure la llum al Japó, un país on aquest animal és considerat un amulet de la sort. Sens dubte, l'aparell va venir carregat. El 1998 ja es venia a tot el món. El seu èxit va ser immediat. No en va, les prestacions són moltes. Els models més sofisticats de vibradors rabbit arriben a estimular fins a tres zones alhora:

  • Simula la penetració.
  • Arriba i estimula el punt G mitjançant moviments suaus.
  • Estimula i fa massatges al clítoris.

Aquesta triple combinació d'estimulacions fa que les dones que usen un vibrador rampant arribin a orgasmes molt intensos i potents.

Vibrador femení

Quin vibrador de conill escollir?

Al mercat es poden trobar una àmplia varietat de vibradors rabbit. Més curts, més llargs, més gruixuts, més fins, amb la forma més corba, més rectes, de tots els colors imaginables... Quina escollir?

Si et coneixes bé o coneixes bé els gustos de la teva parella, sabràs quin és el que s'adapta millor a les teves necessitats. En qualsevol cas, la nostra recomanació sempre és la de provar. Experimentar et permetrà conèixer-te millor i, en tot cas, enriquirà la teva vida sexual.

Pel que fa al material que estigui fet, nosaltres sempre recomanem escollir joguines per a adults que estiguin realitzades amb materials hipoalergènics. Els de silicona, per exemple, són molt suaus i permeten penetracions molt plaents. El manteniment, a més, és molt senzill.

Si esculls un rabbit de silicona n'hi haurà prou que, després d'haver-lo utilitzat, li treguis les piles i el rentis amb aigua tèbia i sabó neutre. Això sí: hauràs de deixar que s'assequi bé abans de guardar-lo a la funda o estoig en un lloc fresc.

Vibrador de conill

Com fer servir un vibrador conillet?

El primer que has de fer quan facis servir una joguina d'aquest tipus és tenir a mà un lubricant amb base a l'aigua. Qualsevol estimulador compleix millor les seves funcions i resulta més agradable si la seva carícia està lubricada.

És important que el producte que triïs per lubricar el rabbit no sigui de silicona. Per què? Perquè aquest tipus de lubricants acaben danyant els articles fets amb silicona. El fabricat amb base a l'aigua és més fàcil de netejar.

Un cop ho hagis lubricat correctament, podràs introduir-lo a la teva vagina buscant la manera que les orelletes compleixin amb la seva funció estimulant correctament el clítoris.

Si ho desitges també el pots utilitzar mentre practiques sexe amb la teva parella. Aquest artefacte pot servir, per exemple, per enriquir un missioner. Com? Estigues d'esquena i deixa que les orelletes del vibrador amb forma de conill es recolzin contra la base del clítoris mentre el teu noi t'està penetrant. Col·locant així aquesta joguina, l'home notarà també les vibracions i tots dos sentireu un notable plaer.

Finalment, no podem deixar de ressenyar en parlar dels usos d'aquesta joguina que hi ha homes que utilitzen el conillet rampant per autoestimular-se. Com? Et donem dues idees:

  • Utilitzant les orelles per estimular la punta del penis i els testicles.
  • Separant les orelletes, col·locant-les a cada costat de l'eix del penis i procurant que les vibracions es concentrin recorrent l'eix del penis amunt i avall.

Com veus, al sexe ia l'ús de les joguines sexuals només cal fer-los imaginació.

Estimulació del clitoris