Locals per a singles Madrid: Lola 09, Morocco, Recoletos Jazz...

Dilluns, 29 de Novembre de 2021

Què seria de la nit sense els singles ? Per a qui no ho sàpiga, és així com es diu des de ja fa temps els solters. Sens dubte, el nom és molt més glamurós, com també ho és el concepte que es té avui dia de les persones no aparellades.

Tot un món de llibertat i diversió s'obre cada nit davant dels homes i les dones que, lliures de compromisos, poden gaudir de l'opció de sortir a prendre unes copes ia conèixer noies i nois.

Les grans ciutats ofereixen llocs ideals per fer-ho i, com no podia ser menys, Madrid, una ciutat que és punt de referència quan es parla de lleure nocturn i de lloc ideal per passar-ho bé, ofereix un llarg llistat de bars per a singles .

En aquest article mostrarem alguns dels més prestigiosos, coneguts i divertits locals i bars per a singles a Madrid . En qualsevol d'ells, els solters i solteres que visquin o resideixin a la capital d'Espanya trobaran un lloc on gaudir d'un ambient excel·lent i on tenir la possibilitat de lligar .

Bar per a singles a Madrid

Lola 09

Durant molt de temps Olé Lola va ser part de la nit i l'oci madrileny. Ubicat al carrer Sant Mateu, al barri de Justícia, a prop de les parades de metro d'Alonso Martínez i de Tribunal, aquest local s'ha convertit en Lola 09 .

La seva oferta gastronòmica, que ja era potent a Olé Lola restaurant , ha aconseguit en la seva versió actual l'excel·lència. És precisament aquesta oferta la que distingeix Lola 09 en un dels millors locals de singles a Madrid .

Què es pot trobar en aquest bar per a solters a part de meravellosos plats? Una carta de còctels excel·lent, una clientela el més variada i un magnífic ambient chill.

De la decoració del local, què en podem dir? A mig camí entre allò industrial i allò casual, Lola 09 Madrid ofereix als solters i solteres de la capital d'Espanya un ambient urbà i fresc, molt propici per conèixer gent , creuar els dits i, si els fats són propicis, lligar.

Les trobades organitzades per a intercanvi d'idiomes és una ocasió excepcional per relacionar-se amb persones d'altres cultures i així ampliar el camp d'acció.

Recollets Jazz

Calmat, exclusiu, acollidor i elegant: així és l' AC Recoletos Jazz Club , un local single Madrid ubicat al mateix edifici que l'Hotel AC Recoletos, al número 18 del carrer de Recoletos, al madrileny barri de Salamanca .

Els clients d'aquest local poden gaudir al Recoletos Jazz d'un còctel meravellós, una copa de vi o alguna de les tapes que la seva excepcional carta.

Els singles de Madrid que vulguin gaudir d'un ambient tranquil, selecte i sensual escoltant la més elegant música en directe ho poden fer en el que és, sens dubte, un dels millors locals per a singles a Madrid .

Recull Jazz

Pub Single

Quin millor nom que el de Pub Single per a un local per a solters ? Aquest local madrileny del carrer del Tutor 57 mostra ben clar a quin tipus de clientela va dirigida la seva oferta d'oci.

Situat en un barri tradicionalment associat a l'oci estudiantil com és el d' Arguelles , aquest bar de copes madrileny crida l'atenció per la seva decoració retro (a les parets pengen imatges de Mazinger Z, Naranjito, Heidi o Marco) i per la seva oferta musical. Qui vulgui ballar temes reeixits dels anys 70s i 80s ho pot fer en aquest garito el nom del qual està associat directament a un terme que cap single menysprea: el de diversió.

Vols ballar al ritme de Boney M? El Pub Single és el teu lloc. Sens dubte, un dels millors llocs per lligar a Madrid .

Morocco

Espectacles i música en directe tots els divendres i dissabtes, aquesta és una de les principals ofertes de lleure de Sala Morocco, un dels locals més emblemàtics d'un dels barris més festers de la capital d'Espanya: Chueca.

Morocco , que va ser al seu dia un dels cabarets més famosos de la capital, conserva encara la seva decoració cabaretera i un aire picantó molt propici per al lliga. Ballar les músiques dels vuitanta i els noranta mentre es gaudeix d'una copa crea l'ambient ideal per trencar el gel i provocar l'acostament de singles que, almenys durant una estoneta, aspiren a deixar de ser-ho.

Morocco, que va obrir les portes el 1951 al carrer del Marquès de Leganés, va ser als cinquanta i seixanta lloc de reunió i festeig de futbolistes, intel·lectuals, toreros i actors i actrius de l'època.

En temps de la famosa Movida madrilenya, personatges VIP com Alaska, Pedro Almodóvar o Miguel Bosé, entre d'altres, es van deixar caure pel mític local. Avui, la Sala Morocco segueix sent un dels millors llocs per lligar de Madrid .

La Nit Boca Amunt

Si Chueca és un dels barris més tradicionals de la capital madrilenya, Lavapiés no va al darrere. Aquí, al carrer del Salitre, hi ha un dels més divertits locals per a singles de Madrid .

La combinació de tres zones (zona de barra, zona de ball i zona de sofàs vintage) és perfecta per als singles Madrid que volen provar sort en l'art del lligoteig o, simplement, conèixer gent amb qui passar una estona agradable.

Decorat amb encant, La Nit Boca A dalt organitza desenfrenades sessions DJ's.

Honky Tonk Bar

També a Chamberí, al carrer Covarrubias, 24, hi ha aquest local amb dues plantes on poder conèixer gent, lligar i, sobretot, gaudir del ritme i la música d'un bon concert en directe.

Al Honky Tonk Bar sonen molts estils musicals, però predomina sobretot el rock, el country i el blues.

Aquest local, obert des del 1887, s'ha guanyat a pols l'etiqueta d'agitador de la madrilenya. Noms de grups i solistes que han actuat al seu famós soterrani? Nacha Pop, Antonio Flores, Els Secrets, Ariel Rot, M-Clan...

La planta superior del Honky Tonk Bar és un espai pop amb dues barres, una cabina per a DJ i petits reservats per a grups.

En aquest local per a singles s'hi organitzen còctels, festes, presentacions i tot tipus d'esdeveniments.

Honky Tonk Bar

Sala Caravan

La tipografia de "Tornada al futur" per plasmar el seu lema: “Back to the 80's”. Aquesta és, sens dubte, tota una declaració d'intencions i tota una bestreta del que pot trobar la clientela d'aquest bar per a singles de Madrid .

Ubicat al Passeig General Martínez Campos, 17, al barri de Chamberí, aquest cafè espectacle per a solters et porta directament als anys 80s. La música pop-rock que sona a la sala és d'aquella època i s'ha convertit en un lloc molt sol·licitat per celebrar comiats, aniversaris, afterworks , etc.

La Sala Caravan organitza també concerts en directe en què impera el concepte "Tribute".

Cita 2

Per finalitzar amb aquest llistat de locals singles Madrid aturarem la nostra mirada en un garito creat precisament per temptar els singles perquè deixin de ser-ho. Com? Oferint la possibilitat de participar en esbojarrats esdeveniments de speed dating .

No hi ha single que vulgui deixar de ser-ho i que no sàpiga què és l'speed dating o cites ràpides , aquestes trobades que s'organitzen perquè el single de torn pugui xerrar durant tot just 10 minuts amb persones que coneix en aquell mateix instant i que es tornen entre elles.

L'speed dating, juntament amb les aplicacions de smartphone i les pàgines webs de cites, és una de les múltiples maneres de lligar que han portat els nous temps i Cita 2, aquest local per a singles a Madrid, és reflex fidel de la nostra època.

Ubicat al número 28 del carrer Bolívia, al costat de la plaça de la República Dominicana, a prop de la parada de metro de Colòmbia, Cita 2 ofereix als seus clients l'oportunitat de trobar la seva mitja taronja en una d'aquelles cites ràpides a les que el bar es torna pura efervescència.

Solters a Madrid