Cotxes de luxe i dones: un binomi ple d'erotisme

Dilluns, 08 de Novembre de 2021

Els cotxes tenen la seva pròpia eròtica. I si no, que ho diguin a Bond, a James Bond, a l'agent 007 al servei d'SM la Reina d'Anglaterra. Bond és un lligó empedreït. Ho és a totes les pel·lícules i li posis el rostre que li posis. Ja sigui el de Sean Conery o el de Pierce Brosnan, bé el de Timothy Dalton, el de Roger Moore o el més actual de Daniel Craig, tots els James Bond que han estat i seran al llarg de la història apareixen envoltats sempre de bellesons de la talla d'Eva Green, Kim Basinger, Olga Kurylenko, Ursula Andress o Halle Berry, per citar només unes quantes de les noies Bond que ens han enlluernat des de la pantalla. Impossible oblidar el banyador taronja de la Berry ni el seu cos escultural sortint de l'aigua.

Sens dubte, el personatge de Bond és atractiu per naturalesa. Els seus encants són molts. És elegant, enigmàtic, astut... i, no ho oblidem, condueix sempre un cotxe de luxe , un d'aquells cotxes incapaços de deixar indiferents els homes i, sobretot, les dones. Els Bentley, Aston Martin, BMW o Ford que el personatge de novel·la creat per l'escriptor Ian Fleming condueix a les diferents pel·lícules que s'han realitzat fins ara acaben d'arrodonir la imatge seductora de Bond. Veure al 007 al costat d'un cop de cotxet i d'una dona bella a desgrat és una de les imatges icòniques del personatge. Un clàssic.

Aquesta imatge sembla que es basa en una cosa que han contrastat i confirmat alguns estudis: és més fàcil lligar amb uns cotxes que amb altres. Els cotxes de luxe atrauen les dones. Vaja: que els cotxes de gamma alta les tornen boges. Una dona sempre fixarà abans la mirada en un home que condueixi un Lamborghini Gallardo Spyder, per exemple, que en un que aparegui a recollir-les al volant d'un Ford Fiesta o d'un Citröen Xsara.

Cotxes de luxe

Cotxes de luxe i dones sexys a la publicitat

Si hi ha un terreny professional que intenta conèixer quins són els factors més valorats i estimulants en una societat, aquest terreny és el de la publicitat. La publicitat acostuma a donar suport a sentiments molt generalitzats per elaborar els seus productes. Els anuncis amb èxit ho són en gran mesura perquè se sostenen sobre una realitat social. Mirar els anuncis publicitaris ens ajuda a comprendre millor com és una societat i com pensa. Per això sabem, també, que els cotxes de luxe i les dones sexis i maques van sempre de la mà.

Mirar els anuncis de cotxes , i especialment els esportius, ens revela fins a quin punt tenim interioritzat el binomi cotxe de luxe/dona. Més encara: veure els espots d' automòbils de luxe ens revela que aquest binomi de què parlem té a veure no tant amb la dona en general com amb les noies sexis i/o atractives en particular. La imatge d'un cotxe (especialment si és d'alta gamma) apareix associat de manera reiterativa a la imatge d'una dona atractiva.

Actrius, misses i models de contrastada bellesa han prestat el glamur a aquest tipus d'anuncis. Entre les primeres podríem citar Mary Pickford a la dècada dels deu del segle XX i també i posteriorment Jane Mansfield, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot o Gina Lollobrigida.

Per la seva banda, entre les models que han protagonitzat espots de marques d'automòbil podríem citar grans figures de la passarel·la dels anys 80 i 90 com són Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer o Grace Jones o, més recentment, celebrities amb professions variades com poden ser Catherine Z Jones, Kily Minogue, Kate Upton, Shakira, Adriana Lima, Carla Bruni o, exclusivament per a internet i per a la firma BMW , Madonna.

Cotxes esportius

Els millors cotxes per conquistar

Vist el que s'ha vist, qui vulgui sortir de lligoteig i assegurar el tir a l'hora de tornar a casa oa l'hotel de torn amb un bellezón sota el braç que ho faci amb un cotxe de luxe. Si bussegem a la xarxa veurem que són moltes les recomanacions que podem trobar sobre quines marques de cotxes de luxe cal conduir per assegurar-nos la companyia d'una dona bella. I si no tenim gaire pressupost, podem importar un cotxe d'Alemanya que surt molt més barat.

Entre els cotxes infal·libles per caçar una d'aquelles dones que treuen l'alè amb només fer-los una ullada trobem, en lloc prioritari, els fabricats per la marca Lamborghini. Els italians saben de què va això de seduir i tenen fama de seductors. El Ford Mustang també figura entre les apostes segures per conquerir els favors d'una noia maca.

Amb Lamborghini i el Mustang, les marques Porsche (amb el seu mític 911), Jaguar (amb algun model descapotable), Bentley, Mercedes, BMW, Audi i Aston Martin també ajuden de manera inestimable a aconseguir la companyia d'una d'aquestes noies sexis que fan que l'home més fred perdi la fredor i entri en ebullició.

Cotxes importats d'Alemanya

Cotxes i sexe

El cotxe, a més, (i això no l'hem d'oblidar mai) és un dels llocs més recurrents per fer un rapidet. La pols al cotxe té una mica d'apassionat. Es podria dir que la pols al cotxe remet al temps de la joventut, a aquells anys en què la passió està a flor de pell i en què vivim en un perpetu estat de febre, divertits i divertides perduts i perdudes.

Però la polvoreta dins de l'auto també fa pensar en un desbordar-se del desig que, de pur urgent, impedeix ni tan sols gastar una mica temps a buscar un lloc més còmode on fer-ho, bé sigui casa teva, bé sigui la meva, bé sigui una habitació per hores en un love hotel dels molts que es poden trobar a les grans ciutats o als seus voltants.

El cotxe, així, es converteix en un excel·lent i econòmic niuet d'amor . Encara que, és clar, posats a desfogar-se follant al cotxe , millor fer-ho en un Bentley , en un BMW, en un Mercedes Benz o en un Audi que en un Simca 1000. Els estudis demostren que la noia amb qui ens ho fem en un o en un altre no seran exactament iguals.

Cotxes i sexe