InfoBDSM: la millor web sobre BDSM

Dijous, 04 de Novembre de 2021

Dia a dia s'incrementa el nombre de persones interessades al BDSM . El Bondage , la Dominació o submissió i el sadomaso (confluència del sado i del masoquisme) atrau cada vegada més gent. Hi ha qui diu que aquest increment de l'interès en les pràctiques de bedesses és a causa del boom provocat pel fenomen nascut a partir de les novel·les i pel·lícules que giren al voltant del personatge de Christian Grey . Sigui per això, sigui per un progressiu alliberament de tabús, el cert és que són moltes les persones que s'interessen pel BDSM, que senten curiositat per les seves pràctiques i que volen introduir-se en un univers tan desconegut com ple d'estereotips.

Proporcionar informació a totes aquestes persones és l'objectiu principal d' InfoBDSM , una de les guies més completes sobre el món BDSM que es poden trobar a la xarxa. Sortir a aquesta web sobre BDSM és treure el cap a un espai on es troba informació sobre com realitzar les més diverses pràctiques BDSM i sobre com gaudir-ne al màxim.

En aquesta web d'informació sobre BDSM hi té cabuda tot el sexe "no vainilla", des del Bondage o el Shibari a la Dominació , la submissió , el Femdom o el sadomasoquisme.

Els qui vulguin aprendre com practicar el CBT, el figging , el knife play , els jocs amb cera, les pràctiques amb agulles o amb sang o els jocs mèdics amb sondes, espèculs, etc., trobaran en aquest lloc sobre BDSM la informació necessària per introduir-se en tots ells d'una manera segura i en què es garanteixi el màxim plaer. També els qui estiguin interessats en el Fetitxisme o tinguin algun fetitxe aprendran maneres de treure'n el màxim rendiment.

InfoBDSM és una web que intenta ser didàctica, senzilla i, alhora, documentada. Amb la seva guia, qualsevol persona amb ganes d'experimentar i que tingui una mentalitat oberta i alliberada de complexos i tabús podrà tenir la informació necessària per fer un pas endavant i enriquir la seva sexualitat. No en va, el catàleg de jocs i pràctiques BDSM de què es parla en aquesta web és amplíssim. Des de la pràctica fetitxista més light, al joc sadomaso més 'hard', tot té cabuda a InfoBDSM.

Dominatrix

Aquesta pàgina, amb el seu documentat i ampli contingut, amb el llarg llistat de posts, demostra fins a quin punt poden ser variades les maneres de viure la sexualitat. Hi ha qui somia ser una Dominatrix , una Dòmina severa i implacable. Hi ha qui, per contra, gaudeix experimentant les humiliacions i els càstigs propis de la submissió i l'esclavatge. Hi ha persones que senten com el seu desig es dispara davant d'un fetitxe determinat i homes i dones que experimenten orgasmes d'altíssima intensitat en experimentar dolor.

InfoBDSM s'endinsa en tot aquest univers basant-se en dos principis. El primer té a veure amb el respecte. La web ressalta en tot moment que tota forma d'entendre la sexualitat és respectable sempre que els qui participin en un acte sexual d'aquest tipus ho facin per voluntat pròpia i respectant els límits de l'altre. El segon afecta directament la seguretat i el consens. Com exigeix el BDSM, totes les pràctiques que es proposen als articles publicats en aquesta web s'han de fer amb seguretat i, per descomptat, d'una manera consensuada.

Tota la informació proporcionada per aquesta web respecte a pràctiques i maneres de viure el BDSM s'agrupa en les següents seccions del vostre Blog:

  • BDSM
  • Bondage
  • Fetitxisme
  • Dominació
  • Sado masoquisme

Vegem a continuació què es pot trobar a cadascuna d'aquestes seccions.

Info BDSM

BDSM

Les sigles BDSM neixen de les inicials Bondage/Disciplina, Dominació/submissió i Sado Masoquisme. Serveixen per anomenar un grup de pràctiques sovint eròtiques o una sèrie de jocs de rol que inclouen actituds d'esclavatge, disciplina, domini i submissió.

El ventall de pràctiques de què es parla en aquesta secció és molt ampli. Algunes, fins i tot, poden ser realitzades per persones que no es consideren membres de la comunitat BDSM.

En aquesta secció, l'usuari de la web pot trobar articles de caràcter genèric sobre diversos aspectes del BDSM, des de textos que parlen dels diferents càstigs i penitències fins a posts en què es parla dels instruments que es poden arribar a utilitzar en les diferents pràctiques bedemereses com poden ser les pinces per a mugrons, les mordasses, el fuet multicoles, les pales de fuetejar...

BDSM

Bondage

L'usuari d'aquesta web trobarà en aquesta secció articles en què se'ls explica com fer nusos Bondage . Les instruccions donades en aquests articles intenten servir perquè els amants del lligam eròtic puguin aprendre a fer els seus propis lligams. Per això, la web convida en alguns dels seus posts a conèixer l'obra dels fotògrafs i artistes més representatius de l'univers Bondage.

Mirar l'obra d'aquests artistes i descobrir la forma de concebre el Bondage i el Shibari pot ser una bona manera de prendre idea per a les pròpies pràctiques.

L'usuari d'InfoBDSM pot trobar també en aquesta secció articles en què se'ls parla d'un element imprescindible per practicar el Bondage: les cordes. Conèixer com acabar-les, saber quina és la seva longitud ideal, aprendre a tenyir-les, adquirir els coneixements necessaris per triar cordes d'un material determinat, interioritzar la forma de cuidar-les, guardar-les i conservar-les... tot això es pot aprendre gràcies als articles publicats per aquesta pàgina sobre BDSM en aquesta secció.

Bondage

Fetitxisme

Poques coses serveixen tant per descobrir fins a quin punt el món de la sexualitat és complex i variat com treure el cap per aquesta secció de la web InfoBDSM. Els ismes són inacabables en aquest apartat: anaclitisme, restifisme, pigmalionisme, candaulisme...

Tots fan referència a fetitxes concrets. Donar a conèixer en què consisteixen aquests fetitxes i com intervenen o influeixen en la sexualitat de les persones és un dels objectius fonamentals dels articles d'aquesta secció.

Una de les característiques principals dels articles d'aquesta secció és que s'hi desdramatitzen els diferents fetitxismes i se'ls dóna un caràcter lúdic i divertit.

Fetitxisme

Dominació

Dominació i submissió van sempre de la mà i això és una cosa que es veu molt clara en els articles que s'agrupen en aquesta secció d'aquest web sobre BDSM. En ells, l'usuari del lloc web pot trobar informació sobre com es poden articular les diferents pràctiques de Dominació/submissió i es proporcionen idees per practicar diversos tipus de jocs o pràctiques.

Als posts d'aquesta secció s'analitza el paper de les Mestresses i dels Tutors, d'una Dominatrix i del seu submís, d'un Amo i l'esclava. El FemDom o Dominació Femenina adquireix especial rellevància en molts dels articles d'aquesta secció en què, per exemple, s'informa sobre pràctiques o tècniques destinades a negar l'orgasme, forçar la masturbació o, per exemple, utilitzar dispositius de castedat masculina.

En aquesta secció són també rellevants els posts en què es donen idees per practicar jocs D/s en què la dona, com a part Dominant de la relació, assumeix el paper de Deessa, Amazona, Institutriz, Niñera...

Dominació

Sado masoquisme

Aquesta és, sens dubte, la secció més hard de la web. A les pràctiques de què es parla als articles d'aquesta secció adquireix una rellevància especial el concepte de dolor. Aquest dolor és experimentat pels amants d'aquestes pràctiques com a porta d'accés al plaer. Aquesta és la base sobre la qual se sosté el sadomaso i és del que es parla en els postit d'aquesta secció.

S'hi parla del joc amb agulles, de la manera com es pot utilitzar una cigarreta encesa en una pràctica S/M, de l'ús del ganxo anal o de la sonda vesical, de com practicar el joc amb ganivets o la infusió a l'escrot , de l'art de fuetejar les diferents parts del cos (natges, pits...), del joc amb foc, de la vareta violeta, del joc uretral...

Sado Masoquisme

Sado i Dòmines a Barcelona i Madrid?

Finalment, cal destacar que InfoBDSM, a més de proporcionar informació sobre l'univers BDSM i les seves pràctiques a les seccions ja assenyalades del seu Blog, ofereix també als seus usuaris dues seccions perquè puguin trobar una Dominatrix o un local on gaudir del BDSM a Madrid o Barcelona.

Els clubs BDSM de Madrid i Barcelona destacats per aquesta web figuren entre els més importants de les dues grans capitals espanyoles. El lloc promet ampliar properament les seves guies sobre Sado a altres ciutats espanyoles com poden ser València, Sevilla, Màlaga, Bilbao, Palma de Mallorca, Saragossa...

Aquell usuari que estigui buscant una Dòmina amb què iniciar-se a l'univers FemDom pot fer-ho recorrent a la informació que InfoBDSM proporciona a aquest efecte. Moltes de les dones que adopten el rol d'Ama són escorts de Madrid o de Barcelona. InfoBDSM obre la porta a la possibilitat de contactar-hi.

Dòmines a Barcelona i Madrid