La Pastisseria BDSM: club a Madrid per a lloguer de masmorra

Dimecres, 10 de Novembre de 2021

Parlar de Malasaña és parlar d?un dels barris més populars de Madrid. El pop i l'alternatiu brillen amb llum pròpia en aquest barri que deu el seu nom a una heroïna del Dos de Maig i que està ple de botigues de roba, cafeteries, bars i comerços de tota mena. En aquest barri, centre de la famosa Movida, no hi falten llocs on passar-s'ho bé es tinguin els gustos que es tinguin. Els amants del BDSM , per exemple, troben al número 69 del carrer La Palma, un dels clubs liberals més famosos de la capital d'Espanya: La Pastisseria BDSM .

A l'equip d'aquest local per a la pràctica del BDSM li agrada dir que La Pastisseria va obrir les portes per endolcir la vida dels clients i, així, continuar amb la tradició del local. Durant anys, en el mateix espai que avui ocupa aquest club madrileny va existir un obrador en què s'enfornaven les més exquisides postres i en què la rebosteria es tornava pur art. Avui, el local gaudeix de dos ambients. Un, la pastisseria, és un bar. L'altre, l'obrador, una masmorra equipada amb creus de Sant Andreu, poltres de tortura, slings , fustes, esposes i tota mena de joguines sexuals i complements propis de l'univers BDSM.

Club Liberal Madrid

Club BDSM amb Mazmorra

Aquest és un dels millors clubs BDSM de Madrid ja que és un lloc ideal per donar curs a les fantasies ia les perversions fetish de cadascú. Enfocat a un ambient i públic heter, el local destaca, a primer cop de vista, pel luxe i l'exquisidesa de la seva decoració.

Obert des del 2015, a aquest local poden acudir els que vulguin participar en un taller BDSM on iniciar-se, per exemple, a l'univers del FemDom o Dominació Femenina o al del fetitxisme de peus.

Als tallers de La Pastisseria BDSM s'ensenya també com fabricar-se un fuet o com incorporar el llenguatge obscè a la relació sexual.

Finalitzats aquests tallers, l'equip d'aquest BDSM club de Madrid organitza festes on poder posar en pràctica el que s'ha après.

Els amants del Bondage, la Dominació i el Sadomasoquisme troben a La Pastisseria una cosa molt valorada per tots aquells que gaudeixen amb el sexe no vainilla: la possibilitat de llogar una masmorra .

Dominació femenina

La masmorra de lloguer de La Pastisseria BDSM es pot reservar per a esdeveniments privats, per a cerimònies, per a realitzar sessions fotogràfiques o rodatges, així com per a internaments. A les normes que el local imposa per a la reserva de la masmorra BDSM s'especifica clarament que el local es reserva el dret d'admissió.

De dilluns a dijous, el preu de lloguer de l'obrador/masmorra és de 50 euros per parella. Cada hora addicional té un cost de 20 euros. Això també haurà de pagar cada persona addicional durant la primera hora. A partir d?aquí el cost de cada hora de lloguer de la masmorra és de 10 euros.

En vigílies de festiu, festius i caps de setmana, el cost de lloguer de la masmorra és de 60 euros per a dues persones durant la primera hora. A partir d'aquí, cada hora addicional té un cost de 25 euros. També 25 euros haurà de pagar durant la primera hora cada persona addicional. A partir d´aquesta primera hora, cadascuna d´aquestes persones haurà de pagar 15 euros per hora.

La normativa imposada per la sala assenyala que el màxim nombre de persones que poden accedir a una masmorra són 20. La masmorra de La Pastisseria es pot reservar entre les 10 i les 22 hores de dilluns a dijous. Durant els divendres i dissabtes, les reserves privades es poden fer entre les 12 i les 20 hores. Finalment, els diumenges es pot reservar l'obrador entre les 12 i les 22 hores.

El local organitza festes en els horaris següents:

  • Dimecres: de 21 a 3 hores.
  • Dijous: de 21 a 6 h.
  • Divendres i dissabte: de 22 a 6 hores.

Femdom

Normes d'ús de la masmorra de La Pastisseria BDSM

Com a tot BDSM club, també en aquest local imperen una sèrie de normes de compliment estricte per a totes aquelles persones, parelles o grups d'amics que vulguin llogar la masmorra.

L'equip directiu del local exhorten els clients perquè extremin al màxim les precaucions a l'hora de vetllar per la higiene i la conservació tant del mobiliari com del material que el club posa a disposició dels seus socis i visitants.

A la masmorra tampoc no es pot fumar i està terminantment prohibit consumir begudes. Les cerveses, copes, combinats, etc. que es vulguin consumir a La Pastisseria BDSM s'han de consumir a la zona de la pastisseria pròpiament dita, és a dir: al bar.

Els qui vulguin fer pràctiques en què intervingui la cera han d'utilitzar un plàstic que protegeixi el mobiliari i el material del local. Aquest plàstic, que el club proporciona a petició dels usuaris, ha de ser dipositat en un contenidor especial. En aquest contenidor també ha de ser dipositat el material utilitzat durant les diferents pràctiques. Els materials reutilitzables (els plàstics protectors figuren entre ells) són posteriorment desinfectats per garantir la màxima higiene.

Pastisseria BDSM