Club BDSM DomRoom: Masmorra de lloguer a València i Bilbao

Dijous, 08 de Juliol de 2021

Tots tenim foscos desitjos. Tots. Sense excepció. Al Club DomRoom ho saben i per això han decidit convertir-se en còmplices de les nostres fantasies. Com? Oferint un llarg llistat de serveis exclusius a tots els amants de l'BDSM.

El principal de tots aquests serveis són dos centres amb masmorres de lloguer, un situat a Bilbao i l'altre a València.

Les masmorres d'aquest Club BDSM destaquen principalment per dues qualitats. Una d'elles és la sofisticació. L'altra, l'elegància. Combinant les dues qualitats, l'equip de Club DomRoom ha aconseguit crear diversos ambients perfectament condicionats per gaudir d'aquesta barreja de plaer i de dolor en la qual es basen les pràctiques BDSM.

Els amants de l'sexe kinky, tant si acaben d'iniciar-se en ell i són novells com si tenen una experiència contrastada, trobaran a les sales BDSM d'aquesta firma tot tipus d'accessoris i joguines eròtiques que els ajudaran a gaudir més i millor de l'experiència ja fer realitat les seves fantasies més humides i perverses.

Més enllà d'aquestes masmorres i de les seves sales completament equipades, Club DomRoom ofereix als seus clients una sèrie de serveis exclusius entre els quals podem destacar l'orientació per a principiants, tallers i cursos relacionats amb les pràctiques sexuals pròpies de l'univers bedesemero, l'organització de tot tipus de festes i esdeveniments, així com de sessions privades per poder gaudir de la Dominació o, si escau, de la submissió.

Les activitats dutes a terme per aquest club es dirigeixen a tot tipus de perfils. Hi ha activitats programades per a solitaris i activitats per parelles. N'hi ha per a principiants i n'hi ha, també, per a experts. La participació en elles es realitza de forma anònima i en grups reduïts, la qual cosa facilita el manteniment de la privacitat, una cosa fonamental en aquest tipus de clubs.

esdeveniments BDSM

Esdeveniments BDSM i viatges organitzats

Un dels serveis més exclusius que presta aquest club BDSM és el d'organitzar viatges personalitzats i esdeveniments especials.

Qui vulgui endinsar-se en l'ambient liberal europeu amb totes les garanties de seguretat, discreció i intimitat pot fer-ho recorrent als serveis d'aquest exclusiu club. Ell posa a disposició dels seus clients als millors amfitrions en països tan diversos com França, Holanda, Bèlgica, Anglaterra, Suïssa, Itàlia, Alemanya, Grècia o Malta. També, lògicament, es pot trobar un perfecte amfitrió BDSM a Espanya.

La personalització d'aquests viatges és absoluta. El perfil d'el client no importa. Club DomRoom ho organitza tot perquè el viatge i les activitats incloses en ell resultin absolutament gratificants per al client, sigui aquest un novell que s'està iniciant en el coneixement de l'univers bedesemero, bé sigui algú experimentat ia la recerca de pràctiques extremes.

El client que contracti un d'aquests viatges BDSM personalitzats pot escollir des del tipus de companyia fins a l'hotel, passant per un ampli ventall d'activitats: classes bàsiques, cursos intensius, festes extremes, muntatge de masmorra, visita a clubs swinger, a clubs de noies, a discos gai ... per poder, el client pot decidir si vol comptar per al seu exclusiu viatge amb traductor, mayordo, xofer, guardaespatlles o personal shopper. L'exclusivitat d'aquests viatges està, sens dubte, garantida.

BDSM València

Masmorres BDSM a València

Qui visqui o estigui de pas per València i vulgui viure una experiència única i inoblidable en una masmorra equipada amb tot el que un amant de l'BDSM pot desitjar per passar-ho bé pot contactar amb Club DomRoom i llogar una de les tres sales que la signatura posseeix en la masmorra BDSM de València.

Les sales BDSM a València d'aquesta exclusiva empresa de serveis estan equipades amb dutxa, sabons, lubricants monodosi, preservatius, desinfectants, etc. i tenen totes les comoditats (TV amb DVD, minibar ...) així com totes les mesures de seguretat necessàries (el botó de pànic seria un exemple) perquè qui la visiti amb ànim de passar-ho bé i gaudir de la seva sexualitat s'hagi de preocupar única i exclusivament d'esprémer la seva imaginació i de gaudir a l'màxim.

Les sales de la masmorra valenciana reben el nom de Sala Bondage, Sala Kinky i Sala Clínica. Cadascuna d'elles destaca per posseir una ambientació particular i diferent a la de les altres dues.

La sala Bondage, per exemple, posseeix una pèrgola de fusta, una biga de càrrega amb punts en els quals fer suspensions, poltre de càstig, gàbia vertical i miralls regulables, entre d'altres infinitat d'accessoris i joguines eròtiques BDSM.

La sala Kinky, per la seva banda, té una creu de Sant Andreu, un gronxador, dos zulos de càstig i un nodrit assortiment de dildos de múltiples formes i mides, així com d'una àmplia varietat de joguines per a adults dissenyats especialment per practicar la tortura genital i tot tipus de jocs ginecològics.

Finalment, cal destacar que la Sala Clínica, tal com el seu nom indica, està equipada i ambientada per practicar jocs clínics. Qui vulgui practicar en tot tipus de jocs bruts ha de llogar una masmorra d'aquest tipus. El seu banc d'acer inoxidable, els seus estris per practicar la dutxa anal i la seva piscina per a líquids, menjar i fluids converteixen aquesta sala en el lloc ideal per practicar aquest tipus de jocs.

Més enllà de la possibilitat de llogar una d'aquestes tres sales, aquest exclusiu club BDSM ofereix als seus clients la possibilitat de gaudir d'una infinitat d'activitats, des de participar en sessions de bukake o gangbang amb una pornostar fins a gaudir en una festa swinger o formar part d'un una sessió de tortura i humiliació pública.

Aquestes activitats estan dirigides a tot tipus de perfils. El mateix poden participar-hi solitaris com poden fer-ho parelles.

BDSM Bilbao

Masmorres BDSM a Bilbao

La masmorra de Bilbao de Club DomRoom disposa de tres sales: la Sala Sissyland, la Sala Reial i la Sala Black. A l'igual que succeeix en el cas valencià, cadascun d'aquests espais estan equipats per poder gaudir de tot tipus de fetitxes i jocs. Els clients que acudeixin a elles trobaran a la seva disposició guants, preservatius i lubricants monodosi, entre d'altres complements i comoditats.

Els amants de la feminització troben el seu paradís a la Sala Sissyland. Equipat amb tot tipus de perruques, maquillatge, màscares, sabates, etc., aquest espai està especialment dissenyat per als crossdresser. A part de tots els complements ja indicats, els que visiten aquesta sala de la masmorra de Bilbao d'aquesta firma especialitzada en l'oci kinky podran trobar fustes, dildos, collarets, restriccions i altres joguines sexuals per BDSM.

El tron barroc de 180 cm d'alçada serveix per donar nom a la Sala Real, un espai en el qual el client que el visiti pot trobar una gàbia de fusta, un zulo de càstigs i diferents accessoris i complements per a practicar la flagel·lació i el spank .

Com el seu propi nom indica, el negre és el color dominant a la Sala Black. La seva gàbia horitzontal amb bancs de tortures, les seves llums LED ajustables, els seus negres parets, el seu poltre de càstigs, la seva creu metàl·lica i el llarg llistat d'accessoris destinats a la pràctica de la restricció, la flagel·lació o la inserció fan d'aquest tipus té un racó molt especial per als amants d'aquest tipus de pràctiques sexuals.

A l'igual que succeïa amb la masmorra valenciana, en aquesta de Bilbao també s'organitzen tot tipus d'activitats, s'imparteixen cursos i tallers i es poden contractar els serveis d'alguns dels més experimentats i prestigiosos Amos i Mistress de país.

Finalment, cal destacar que Club DomRoom posseeix en els seus dos masmorres una àmplia zona d'higiene i neteja. La zona de dutxa comú, a més, està equipada amb anelles per practicar lligams i restriccions. En ella també poden trobar-se accessoris per a dutxa anal. El club permet també utilitzar aquest espai per practicar tortures amb aigua, dogtraining i jocs amb fluids.

Si vols viure una experiència BDSM veritablement exclusiva i sofisticada, Club DomRoom és el lloc que estàs buscant.

Club Donroom