Primer post de GirlsBCN

Dimecres, 15 de Abril de 2020

Ja fa 17 anys que el domini girlsbcn.com es va registrar i des de llavors hem viscut una mica de tot però mai una cosa semblant com el que estem vivint aquests dies, una pandèmia que fins fa poc ningú es creia que anàvem a passar. Ens rèiem de l'Ébola, de la grip aviària o de la porcina però a la fi un virus va afectar a les nostres vides provocant un distanciament social, a el menys de contacte físic. I òbviament això afecta serveis com el que portem anunciant fa anys i és per això que es promociona relacions virtuals, cosa que en realitat no és el mateix. Només unes poques noies mantenen els seus anuncis actius o bé per oferir el servei de videotrucada o per mantenir la seva visibilitat perquè els clients de la prostitució de luxe a Barcelona o Madrid no les oblidi.

És una situació trista per a tots però esperançadora perquè d'aquest embolic han sortit bellíssimes iniciatives. I mentre arriba el dia que s'acabi el confinament i puguem tornar a socialitzar com abans, ja que ens quedarà esperar i entretenir-nos. I en aquesta tessitura estem nosaltres, per aportar el nostre granet de sorra. I per això hem creat el nostre primer bloc oficial després de 17 anys i per inaugurar-se'ns va acudir de parlar d'on anirem quan puguem sortir i celebrar la llibertat de nou i començarem per els toqui gaudir d'aquest esdeveniment a la ciutat de Barcelona.

Sortir de nit a Barcelona

Vida nocturna a Barcelona

Totes les ciutats tenen vida de dia, però només les ciutats veritablement grans tenen una intensa vida nocturna. Barcelona és una d'aquestes ciutats. Situada en un lloc climatològicament envejable i convertida en un dels principals focus d'atracció turística de al sud d'Europa, Barcelona ofereix a tot aquell que vol visitar-la o gaudir-la un ampli ventall de possibilitats de diversió nocturna.

La vida nocturna a Barcelona és, com la mateixa ciutat, variada i moderna. Tota la ciutat està esquitxada de restaurants, pubs, discoteques, clubs, etc. on l'amant de la nit pot trobar mil i un motius per sortir al carrer i gaudir de tot el que aquesta bella ciutat ofereix.

L'oferta d'oci nocturn de Barcelona pot agrupar-se en diverses zones. Potser la més coneguda i atractiva per a tots aquells turistes que van a Barcelona amb ganes de passar-ho bé sigui aquella que, d'una manera o altra, està en contacte directe amb el mar. El Passeig Marítim de la Barceloneta i la Vila Olímpica són aquestes dues zones en què la possibilitat de sopar a primera línia de costa, amb vistes a la mar, es fa realitat i en què les discoteques tenen terrasses a peu de platja. Això, en una ciutat com Barcelona, amb unes temperatures suaus al llarg de tot l'any, converteix aquesta zona en un dels principals focus d'atracció per a totes aquelles persones que els agrada gaudir de l'oci nocturn a Barcelona.

Competint amb aquesta zona d'oci nocturn barceloní es troba el que habitualment es coneix com a Zona Alta i que podríem delimitar amb el nom de tres carrers i dels seus voltants. Aquestes carrers són el carrer Aribau (en el seu tram superior a la Diagonal), Marià Cubí i Santaló. En aquesta zona de la Ciutat Comtal es poden trobar una gran quantitat de bars de copes, pubs, bars musicals, restaurants, discoteques ...

La tercera zona a destacar en l'oci nocturn barceloní és el barri més gran de Barcelona: el famós Eixample, nascut al segle XIX a partir de l'expansió de la vella ciutat medieval més enllà de les seves muralles i com a resultat de l'aplicació parcial de l' pla urbanístic dissenyat per Ildefons Cerdà, personatge cabdal en la història de Barcelona. A l'Eixample, en aquesta quadrícula urbanística universalment recognoscible, es pot trobar tot tipus de restaurants, discoteques d'última generació, pubs i clubs per a tots els gustos.

Podria resultar interminable el donar un llistat de tots els noms de locals que, bé siguin destinats a la música i als el ball, bé a la restauració, la cocteleria o les copes serveixen per donar esplendor a la vida nocturna de Barcelona. Malgrat això, resulta inevitable el donar alguns noms de locals que, bé sigui per la seva tradició, bé per la seva modernitat, han aconseguit guanyar-se un merescut prestigi com a llocs de referència en la vida nocturna de Barcelona.

Putes de luxe a Barcelona

Entre aquests noms es podria destacar, per exemple, el de Shôko; un restaurant asiàtic ubicat al Passeig Marítim que, a partir de certa hora, es converteix en club nocturn. Al seu costat es troba Opium Barcelona, que passa per ser una de les discoteques més visitades de la ciutat. A l'igual que Shôko, Opium ofereix durant el dia moderns plats variats per convertir-se, a l'posta de sol, en un club nocturn en el qual la música electrònica es converteix en la reina de la nit i en el qual els més reconeguts DJ de moment acaben punxant. És cert que allà hi haurà noies bellíssimes i entre elles, si fas bé l'ull podràs trobar alguna de les nostres Putes Barcelona que estaran gaudint del seu temps lliure en companyia d'amigues ... Qui sap, potser a la fi t'acabes follant a una d'elles sense necessitat de gratificarles econòmicament.

Al costat d'aquestes dues discoteques caldria destacar també els noms gairebé mítics de Pachá o Jamboree (ideal per a amants de l'jazz, el blues, el hip-hop, el funk o la música negra) o els de Soho (amb el seu estil novaiorquès), Otto Zutz (amb el seu estricte reservat per VIPS), Bling Bling, Sutton Club (temple de l'dress code), Luz de Gas, Bikini, Razzmatazz (la discoteca i sala d'actuacions musicals de barri de Poblenou), sala B, Sidecar (meravellós lloc per gaudir de música en directe en plena Plaça Reial), Trauma, Jazz Room (l'altre nom de la tradicional Cova de l'Drac), Karma (temple de l'oci nocturn que, des de fa anys, serveix de punt de trobada a la Plaça Reial per a tots els amants de el rock i el grunge), Arena Classic (clàssic de l'ambient gai barceloní), Magic, Elephant ...

El llistat de llocs per gaudir de la vida nocturna a Barcelona podria ser, com hem dit, interminable. No gaudir d'aquesta oferta quan acabi tot això un pecat imperdonable, el mateix que no compartir llit amb una puta de luxe del nostre web.