Pasion.com

Dimecres, 17 de Febrer de 2021

No es pot parlar de plataformes de cites i contactes a Espanya sense citar Pasion.com. Ara per ara, aquesta web compta amb més de 50 milions de membres i s'estima que publica més de 16.000 publicacions diàries.

Aquesta plataforma online néixer com una secció que formava part de la web Milanuncios.com. Davant la venda d'aquesta plataforma a el grup inversor Schibsted Spain el 2014, el creador de la mateixa va decidir quedar-se amb la seva secció de contactes. Aquest origen explica la gran semblança estilístics entre Milanuncios i Pasion.

Les categories de Pasion.com

En l'actualitat, el creador d'aquesta pàgina de contactes ha aconseguit convertir Pasion.com en una pàgina molt especial i, sobretot, molt valorada pels seus usuaris. En ella, la paraula cita pot tenir molts matisos. De fet, la web vol presentar-se com una plataforma rica en categories i en les que els anuncis no tenen perquè estar relacionats obligatòriament amb el que entenem com trobades sexuals.

Així, en aquesta web de cites espanyola poden trobar anuncis de persones que busquen parella estable, trobades o relacions casuals o, simplement, 01:00 amistat o algun company o companya per fer un viatge.

Qui entra en aquest portal de contactes a Espanya troba les següents categories d'anuncis:

 • contactes Homes
 • contactes Dones
 • contactes Gais
 • contactes Lesbianes
 • Transsexuals i Travestis
 • parelles Liberals
 • Habitacions
 • línies Eròtiques
 • càmera web Eròtiques
 • massatges Eròtics
 • articles Eròtics
 • amistat
 • Companys de Viatges
 • agències Matrimonials
 • persones Perdudes
 • altres

Webs de contactes

Aquest ampli ventall de possibilitats d'anunci i aquest ampli llistat de categories dels mateixos és un dels motius que expliquen l'èxit de Pasion.com. El web, a més, imposa normes específiques per a cada categoria. Així, a priori, no es poden publicar anuncis de sexe en les categories d'Amistat, Companys de Viatges i Persones Perdudes. Per la seva banda, la categoria d'Agències Matrimonials està reservada únicament i exclusivament a anuncis publicats per agències d'aquest tipus i no a particulars.

A l'motiu d'èxit de la web derivat de l'ampli ventall de possibilitats d'anunci que ofereix als seus usuaris podem afegir algun més. Per exemple: la plataforma és una garantia per a ells. Els usuaris de la mateixa es dirigeixen a ella sabent que, amb tota probabilitat, trobaran el tipus de cita que estan buscant. Quan la cita és de caràcter sexual, la probabilitat de trobar la cita desitjada es converteix en certesa. Bé sigui publicant un anunci propi, bé responent a anuncis ja publicats tant d'homes com de dones, la trobada sexual està garantit en aquesta plataforma de contactes espanyola.

Com publicar anuncis en Pasion.com?

La publicació inical d'anuncis en aquesta web és gratuïta. Per publicar un anunci cal omplir un formulari d'inici. En aquest formulari és molt important marcar determinades dades. Un dels més importants és el de la localitat o província. Això facilita al web la creació de subcategories i fa que la recerca sigui més eficient.

Després d'apuntar aquestes dades, el web obre altres finestra. En aquesta finestra és on es configura, entre altres dades, el text de l'anunci, el sexe i l'edat de l'anunciant. Després d'això es pot realitzar el registre. Per a això cal utilitzar un correu electrònic real.

L'ideal, a l'crear un anunci per Pasion.com, és incorporar una foto a aquest. Una foto en un anunci sempre és garantia de més visites i, per tant, un increment de la possibilitat d'aconseguir la cita desitjada.

Un cop verificada el compte de correu de l'anunciant per l'equip de l'portal, es procedeix a publicar l'anunci.

Webs de putes

L'opció auto-renova

Aquesta pàgina de contactes a Espanya ofereix als seus anunciants la possibilitat de contractar el que es coneix amb el nom de servei acte-renova. En què consisteix aquest servei? En renovar l'anunci de forma automàtica amb la freqüència que triï l'anunciant. Renovar l'anunci fa que aquest torni a pujar a les primeres posicions de la llista d'anuncis de la seva categoria. Això, és clar, augmenta la visibilitat de l'anunci i incrementa les possibilitats que el mateix generi un contacte.

Per contractar aquest servei cal comprar crèdits a través del web. Com més gran sigui la freqüència d'auto-renovació que triï l'anunciant de el portal, més crèdits es necessitaran. El cost de cada crèdit és de 0,20 euros i l'anunciant pot triar, per exemple, que l'anunci s'auto-renovi cada 2, 3, 6, 12 o 24 hores, sempre tenint en compte que no hi ha autorenovacions entre les 12 de la nit i les 9 del matí.

Anuncis de contactes

Claus de l'èxit de Pasion.com

Anteriorment hem apuntat algunes de les claus de l'èxit d'aquest portal de cites d'Espanya. Hem parlat de l'àmplia gamma de categories i de la forma en què es garanteixen els contactes. Anem a apuntar, ara, algun més.

Un d'ells, molt important, es basa en el fet que la plataforma permet un intercanvi de missatges il·limitat a través de la mateixa, cosa que no succeeix amb altres llocs de cites.

El bon disseny de la funció de cerca figuraria també entre les claus de l'èxit de Pasion. A el poder filtrar els criteris de cerca (per exemple: per edat, per ètnia, per identitat sexual ...) s'acota la mateixa i es troba més ràpidament el que s'està buscant.

L'equip de el portal ressalta també la importància que té per al mateix la preservació de l'anonimat i el respecte a la privacitat dels seus anunciants. Aquests, per exemple, a més de la facultat de poder corregir l'anunci quan ho desitgin, poden també optar per amagar les seves fotos per compartir-la només amb certs membres de la seva elecció.

Els aspectes negatius de Pasion.com

Un dels punts negatius que algun que un altre usuari i analitzador de webs ha trobat a aquest portal de contactes és que el control sobre els anuncis publicats no és tot el estricte de hauria de ser, especialment en les categories que tenen a veure amb els contactes sexuals. En molts casos, la mateixa anunciant publica diversos anuncis similars a la mateixa categoria. En d'altres, a més, abunden les fotos falses a més d'anuncis d'agències encobertes (penses que aniràs a un pis íntim d'una noia i després és una casa amb moltes noies i cap privacitat. Això, sens dubte, fa perdre qualitat a la web respecte a altres portals de el sector on les fotos i els perfils sí que es verifiquen amb més rigor.

A més últimament abunden els anuncis d'estafadors que extorsionen usuaris del web fent-los xantatge amb què van a parlar amb la seva dona o altres coses similars. Aquest va ser un dels motius pel que el portal va ser sotmès fa unes setmanes a un atac ddos pel qual no es va poder accedir a la web durant uns dies. Ja hi ha fins i tot una plataforma d'afectats ja que hi ha centenars de persones que han denunciat l'extorsió.

Estafes en Pasion.com