Jugar amb consoladors

Divendres, 15 de Gener de 2021

Una de les millors maneres que existeixen d'enriquir la nostra vida sexual és introduint-hi l'ús de joguines sexuals. El que sempre s'han anomenat consoladors són molt més que alguna cosa ideat per "consolar" de l'absència d'una parella amb la qual gaudir de l'sexe. El consolador, dildo o vibrador pot servir per masturbar (sense que per això la masturbació hagi de ser entesa únicament i exclusivament com una pràctica sexual pròpia de persones sense parella), però pot servir també per a enriquir la vida sexual de la parella i per fer-la més lúdica.

Per això, quan parlem d'instruments com el dildo, el plug anal, els vibradors, o, de manera més informal, quan ho fem de consoladors, estem parlant, en propietat, de joguines eròtiques. I és que tots aquests instruments que hem esmentat serveixen per introduir en les relacions sexuals un factor lúdic que senti molt bé a les mateixes.

Els beneficis derivats de l'ús de consoladors i d'altres joguines eròtiques són, a més, molt variats. Així ho afirmen els sexòlegs i les sexòlogues. D'una banda, els sextoys permeten que ens coneguem millor i comprenguem amb més profunditat la nostra sexualitat i els nostres gustos a l'hora de gaudir de l'sexe. De l'altra, ens proporcionen orgasmes més intensos i duradors. És a dir: ens fan gaudir més.

Jugar amb dildos i vibradors ens permet mantenir la nostra sexualitat bé lubricada i activa i estimula la nostra imaginació eròtica. I la imaginació, no ho oblidem, té un paper fonamental en les relacions sexuals.

Idees per jugar amb consoladors

Destacats i als beneficis de l'ús de dildos i vibradors, donarem aquí algunes idees sobre les coses que, al llit, podem fer amb diversos joguines eròtiques.

Si el que volem és incrementar el plaer experimentat per la dona i afavorir l'arribada del seu orgasme, res millor que dedicar-nos a l'estimulació de l'clítoris, ja que és l'estimulació d'aquest òrgan sexual femení, en la immensa majoria dels casos, la qual permet que les dones assoleixin el seu clímax. Jugar amb un vibrador per estimular el clítoris és tota una garantia d'èxit. Succionadors de clítoris, vibradors de conillet, ous vibradors o bales vibradores ... són diversos els joguines per a adults que permeten aquest tipus d'estimulació de la qual estem parlant.

Una altra bona manera de jugar amb vibradors és usar-los per enriquir el sexe oral. Una joguina per a adults amb vibració pot ser molt útil a l'hora de fer més excitant encara una fel·lació o un cunnilingus. Afegir una mica de vibració als testicles mentre es fa una mamada o jugar amb una bala vibradora sobre un clítoris mentre s'està llepant una vulva són excel·lents maneres de jugar amb joguines per a adults i de donar una major intensitat a l'sexe oral, enriquint-lo.

consolador

Jugar amb dildos, plugs i vibradors anals

Una altra excel·lent manera de jugar amb vibradors i augmentar el nivell d'excitació d'una trobada eròtic és la d'experimentar amb l'estimulació anal o, directament, amb el sexe anal. En aquest cas, les maneres de fer-ho poden ser també força variades. Com sempre, serà la imaginació i l'existència o no de tabús respecte a l'sexe anal les que permetin avançar més o menys per aquests camins de l'sexe. Això sí: s'avanci més o menys per ells, cal tenir present que aquests camins cal recórrer-los sempre tenint en compte que el sexe anal va íntima i estretament lligat a l'ús de lubricants. Els lubricants íntims són imprescindibles per aconseguir unes relacions anals que no siguin doloroses ni molestes, ja que l'anus, a l'contrari del que succeeix amb la vagina, no lubrica de manera natural.

Jugar amb consoladors anals pot obrir tot un finestra de sensacions tant per la dona com per l'home. No en va, a el punt G de l'home, la pròstata, s'accedeix des del anus. Els dildos, vibradors i plugs anals estan dissenyats, en molts casos, per a permetre aquesta estimulació prostàtica que és la porta d'accés a orgasmes masculins d'una intensitat especial i molt plaent.

A l'hora de jugar amb dildos anals o amb qualsevol tipus de sextoy dedicat a l'sexe anal cal tenir en compte que la joguina utilitzat hagi estat dissenyat concretament per a aquesta pràctica sexual. No és perquè sí pel que les joguines sexuals per sexe anal tinguin aquesta mena de base acampanada que els identifica. Cal pensar que l'anus tendeix a la succió i que, de no existir aquesta base acampanada, en un moment de passió i d'excitació màxima es prodría córrer el risc que el joguina en qüestió, consolador, dildo, plug o vibrador anal, fora engolit per aquest forat negre que, de vegades, sembla voler devorar-ho tot.

Joguet eròtic

La doble penetració i altres combinacions

Si alguna cosa possibilita el jugar amb joguines eròtiques en les relacions sexuals és el ampliar el ventall de coses que es poden fer entre un home i una dona que volen gaudir mútuament de la seva sexualitat. Per exemple: la doble penetració es converteix en alguna cosa factible sense haver de recórrer a una tercera persona que participi en la relació. L'ús d'un dildo o d'un vibrador permet, per exemple, que l'home penetri analment a la dona mentre la joguina eròtic s'encarrega de la penetració vaginal. O a l'inrevés: l'home pot optar per la penetració vaginal reservant l'anal a l'consolador o plug. O es poden utilitzar dues joguines sexuals per penetrar a la dona tant vaginal com analment mentre ella, mentrestant, es dedica a fer una fel·lació a la seva parella.

Com es pot desprendre del que s'ha comentat fins ara, les combinacions que poden donar-se en parella a l'hora d'utilitzar joguines sexuals poden ser moltes. Per exemple: l'home pot gaudir de l'estimulació anal sentint en el seu recte la presència d'un plug o d'un consolador mentre, a el mateix temps, penetra a la dona anal o vaginalment.

Una altra de les possibilitats que poden donar-se a l'hora de jugar amb un consolador en parella és la de practicar l'intercanvi de rols i experimentar amb el pegging, pràctica sexual consistent en què la dona, mitjançant un dildo o vibrador subjecte a la seva pelvis amb un arnés, penetra analment a l'home.

Com veus, són moltes les possibilitats que tenen a les mans un home i una dona que, en parella, decideixin jugar amb sextoys. És per aquest motiu pel qual cada vegada són més les professionals de l'plaer que inclouen entre els seus serveis l'ús de joguines eròtiques. Si mai has tingut l'ocasió de follar utilitzant joguines sexuals, contractar els serveis d'una prostituta de luxe amb servei de joguines eròtiques és una bona manera d'endinsar-se en una nova i més rica forma de gaudir de l'sexe. Per cert, moltes escorts tenen una gran col·lecció d'aquests joguets.

vibrador